Make your day different

Logo Cover

Sandra Elkasević apsolutna je ‘kraljica diska’! Naša najbolja atletičarka oglasila se nakon osvajanja brončane medalje, ali i otkrila kome ju je posvetila

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Elkasević osvojila je brončanu medalju u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Parizu i time potvrdila svoj status ‘kraljice diska’, održavši poziciju najtrofejnije aktivne bacačice u ovoj disciplini. Nakon dva zlata iz Londona i Rija, slavnoj sportašici ovo je treća olimpijska medalja, a čini se kako ne planira stati. Osvajanje bronce proslavila je ogrnuta hrvatskom zastavom i s krunom na glavi, a netom je na društvenim mrežama podijelila emotivnu objavu i otkrila kome je posvetila ovu medalju…

Naša najbolja atletičarka Sandra Elksasević osvojila je brončanu medalju Olimpijskim igrama u Parizu, a 34-godišnjoj atletičarki ovo je treća olimpijska medalja nakon zlata u Londonu i Riju.

‘Kraljica diska’ osvajanje bronce proslavila je u zagrljaju supruga i trenera Edisa Elkasevića, a upravo je njemu posvetila ovu medalju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Elkasević (@discus70queen)

‘Djevojčice moja mala još jednom si pokazala. Jednom kraljica, uvijek kraljica’, poručila je Sandra na Instagramu uz fotografiju na kojoj ogrnuta hrvatskom zastavom i s krunom na glavi slavi još jedan spektakularan uspjeh, a tu se našla i fotografija iz djetinjstva na kojoj također nosi krunu.

Sandra je medalju posvetila majci i svom treneru i suprugu Edisu Elkaseviću, kojem je potrčala u zagrljaj, a pali su i vrući poljupci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli European Athletics (@europeanathletics)

‘Imati Edisa pored sebe i na treningu i privatno velika je sreća. Osjećam se sigurno i zaštićeno u svakom trenutku. Najbolje me poznaje, ima jako dobru intuiciju, zna prepoznati svako moje ponašanje, što dovodi do velikog razumijevanja. Predani smo jedno drugome i onome što radimo. Zajedno plovimo kroz život ostvarujući povijesne rezultate, a ima li ljepše stvari na svijetu nego raditi posao s ljubavlju? U mom slučaju obostrano’, izjavila je Sandra u razgovoru za Gloriju uoči početka Olimpijskih igara u Parizu.

Podsjetimo, Sandra i Edis Elkasević sudbonosno ‘da’ izrekli su pred članovima obitelji i bliskim prijateljima na intimnoj ceremoniji u centru Zagreba na Silvestrovo prošle godine, a mladenka je blistala u vjenčanici s potpisom Aleksandre Dojčinović.

Sandra Perković 31. prosinca 2022. godine zaručila se za dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića na dočeku Nove Godine u Londonu. Poznati par započeo je ljubavnu romansu još 2012. godine i od tada je nerazdvojan.

Godinu dana kasnije on je preuzeo ulogu njenog trenera, nakon što je prekinula suradnju s dotadašnjim trenerom Ivanom Ivančićem.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci