Make your day different

Logo Cover

Još ne znate gdje provesti ljeto? Jedna od najljepših istariskih oaza ima nove luksuzne rezidencije koje nikada nećete poželjeti napustiti

Ako se ovoga ljeta želite razmaziti, Istra krije lokaciju koja će ispuniti sve vaše želje. Riječ je o jedinstvenom konceptu vila i rezidencija za odmor na imanju Meneghetti u Balama čijim je ljepotama teško reći ‘ne’. Inovativni pristup pruža gostima maksimalnu privatnost uz personalizaciju bogatog sadržaja, a od sada je na raspolaganju i osam novih, luksuznih smještajnih jedinica. Riječ je o 4. fazi proširenja imanja te je sada ukupan broj smještajnih jedinica na imanju povećan s 50 na 58 luksuznih jedinica…

U moru ljepota koje Hrvatska krije, na samom vrhu sjedi svjetski priznata stancija Meneghetti, nadaleko poznata po jedinstvenom suptilnom luksuzu i modernoj istarskoj eleganciji.

Prostrano imanje koje se sastoji od hotela s 5 zvjezdica – člana prestižne udruge Relais & Chateaux, dva restorana, bara, beach cluba, vinarije i raskošnih vila postalo je bogatije za još osam ekskluzivnih smještajnih jedinica.

Meneghetti rezidencija

Riječ je o privatnim rezidencijama s jednom ili dvije spavaće sobe i bazenom. Okružene predivnim zelenilom i raskošnim vinogradima, Meneghetti vile nude iznimno intimnu atmosferu jer djeluju kao zasebne cjeline.

Iako su odvojene od hotela i svakom gostu osiguravaju maksimalnu privatnost, nove rezidencije nalaze se u neposrednoj blizini svih sadržaja za potpuni hedonistički doživljaj.

Meneghetti rezidencija

Mediteranska elegancija, elementi istarskog kraja i tradicionalna arhitektura obogaćena modernim notama implementirani su u dizajn Meneghettijevih vila koje naprosto nećete htjeti napustiti.

Svaka od njih ima i izravan pristup bajkovitim vrtovima, kao i vlastite bazene s prostranim sunčalištima na kojima možete upijati sunce uz čašu vrhunskog vina Meneghetti ili osvježavajućeg koktela.

Meneghetti Beach

Poželite li se okupati u moru, Meneghetti ima i plažu (skrivenu od pogleda!) udaljenu svega 1.8 kilometara od hotela do koje možete doći laganom šetnjom, shuttleom ili biciklom kroz vinograde i mediteransko raslinje.

Gosti imaju priliku posjetiti i novu vinariju Meneghetti. Ova riznica prestižnih etiketa plijeni pozornost upečatljivim dizajnom, a u njoj se nalaze kušaonica, VIP soba za ekskluzivne programe, vinski podrum te prostor za proizvodnju s najnovijom tehnologijom.

Meneghetti rezidencija

Žudite li za potpunim opuštanjem, SPA centar hotela Meneghetti nudi jedinstvene tretmane s organskim proizvodima nakon kojih možete odmarati uz neki od unutarnjih i vanjskih bazena.

Uz obilje aktivnosti na otvorenom i mogućnost istraživanja pitoresknog istarskog kraja, gosti stancije Meneghetti dobivaju najbolje od oba svijeta – privatnost unutar vila i hotelske sadržaje nadohvat ruke.

Pogledajte galeriju:

.
Meneghetti rezidencija

 

plaža Meneghetti
restoran Meneghetti
imanje Meneghetti
restoran Meneghetti
restoran Meneghetti
Meneghetti SPA

Foto: Meneghetti





Slični članci