Make your day different

Logo Cover

Zvijezda kultnih ‘Prijatelja’ Matthew Perry iznenada preminuo u 55. godini života, njegovo tijelo pronađeno je u kućnom jacuzziju

Matthew Perry, najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u kultnoj seriji ‘Prijatelji’, preminuo je u 55. godini života. Losanđeleska policija potvrdila je tužnu vijesti, a uzrok smrti biti će poznat tek kroz nekoliko tjedana. Ipak, kako TMZ piše, glumac se utopio u svom jacuzziju.

Prije šest dana glumac je upravo u jacuzziju snimio i objavio na Instagramu posljednju fotografiju otkrivši tako svojim obožavateljima kako najrađe provodi slobodne trenutke. Upravo je u tom jacuzziju pronađeno njegovo tijelo. Preminuo je navodno od utapljanja čiji je uzrok bio srčani zastoj. Premda se godinama borio s ovisnostima o opijatima i alkoholu u kući ništa od navedenog nie pronađeno.

Naime, NBC News, pozivajući se na neimenovanog glumčevog agenta i na policiju, izvijestio je da je glumac pronađen mrtav od navodnog utapanja u svom domu u četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Legends Inc. (@legends.inc)

Matthew Perry godinama je vodio bitku s ovisnostima o drogi i alkoholu o kojima je i sam javno pričao. Prvi put je na odvikavanju bio 1997. godine da bi se opet prijavio 2001. i 2011. godine. Svoje je probleme javno priznao tek tek 2016. godine kada je u velikom intervjuu otkrio kako se zbog ovisnosti ne sjeća snimanja čak tri sezone ‘Prijatelja’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Proslavio se ulogom lukavog i beznadno romantičnog Chandlera Binga u kultnoj seriji ‘Prijatelji’, koja mu je donosila zaradu od oko milijun dolara po epizodi, a koja ga je učinila jednim od najbolje plaćenih glumaca na svijetu.

Serija se prikazivala 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004., u kojoj su glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow.

Slava je za glumca imala iznimno visoku cijenu, puno više od 9 milijuna dolara koje je potrošio tijekom godina borbi s ovisnošću.

Prije godinu dana završio je pisanje autobiografije, a knjiga nosi naziv ‘Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing’ (u slobodnom prijevodu ‘Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar’).

U svojim je memoarima otkrio kako se malo toga sjeća iz razdoblja od treće do šeste sezone ‘Prijatelja’ jer je stalno bio pijan ili drogiran. Iako mu nije uvijek bilo lako pisati o takvim trenucima u svom životu, a njih je bilo puno, ustrajao je, među ostalim i zato da bi pomogao ili pružio podršku ljudima koji se, poput njega, pokušavaju izvući iz pakla ovisnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ France (@gqfrance)

Foto: Instagram

Slični članci