Make your day different

Logo Cover

Zvijezda filma ‘Indiana Jones’ tragično preminula s dvije kćeri u padu privatnog zrakoplova, njegova posljednja objava ledi krv u žilama

Prije dva dana svijetom je odjeknula vijest kako je glumac Christian Oliver jedan od žrtava avionske nesreće na Karibima, u kojoj su također smrtno stradale i njegove dvije malodobne kćeri te pilot aviona, prenosi Daily Mail.

Christian Oliver, proslavljeni njemački glumac poznat po svojoj ulozi u filmu ‘Indiana Jones’ i kriminalističkoj seriji ‘Cobra 11’, samo nekoliko dana prije tragične pogibelji oglasio se na Instagramu u objavi koja nije mogla naslutiti nesreću. Štoviše! Pogled na nju danas ledi krv u žilama i slama srca…

‘Pozdravi negdje iz raja! Za zajedništvo i ljubav… 2024. dolazimo!’, napisao je u opisu fotografije na kojoj glumac uživa u zalasku sunca, pored palmi i mora s prijateljima i kćerima.

Zrakoplovna nesreća dogodila se na putu za otočnu državu Svetu Luciju, ali nedugo nakon polijetanja iz zračne luke JF Mitchell avion je pao u vodu na području St. Vincenta.

Iako još nisu poznati detalji poteškoća sa zrakoplovom koje su prouzrokovale njegov pad, lokalni mediji izvijestili su da je pilot nakon polijetanja javio da je u nevolji i da će se vratiti. To je bila njegova zadnja komunikacija sa zračnom lukom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Lyon (@nicklyondirector)

U nesreći su poginuli 51 – godišnji Christian Klepser, poznatiji pod svojim umjetničkim imenom Christian Oliver, njegove kćeri Madita i Annik, koje su imale 10 i 12 godina, te pilot Robert Sachs.

Sa legendarnim glumcem Al Pacinom imao je priliku surađivati na Amazonovoj seriji ‘Hunters’, čija je posljednja druga sezona na streaming servisu Prime Video premijeru imala 13. siječnja prošle godine.

 

Pogledajte VIDEO:

Foto: Instagram

Slični članci