Make your day different

Logo Cover

Žudite za novom (sniženom!) haljinom iz koje se nećete skidati cijele sezone? Izdvojili smo 14 sjajnih modela do 200 kuna koje još stignete uloviti

U tijeku su međusezonska sniženja, stoga još neko vrijeme možete osvježiti jesensku i zimsku garderobu fantastičnom odjećom po znatno nižoj cijeni od originalne. Haljina je jedan od komada bez kojih ne možemo zamisliti ni jedno godišnje doba, a u aktualnoj sniženoj ponudi brojnih high street dućana još uvijek stignete uloviti genijalne modele koji će se s lakoćom uklopiti u vaš stil. Kako bismo vam olakšali posao i pomogli pronaći idealnu haljinu za prilično malo novca, izdvojili smo 14 različitih modela koji će oduševiti i minimalistice i pobornice kiča…

Ako razmišljate o kupovini nove haljine, sada je najbolje vrijeme da to učinite jer u popularnim high street dućanima još uvijek traje međusezonsko sniženje. Na popustu možete uloviti modele iz ljetne i jesenske kolekcije koji oduzimaju dah, a zbog vrlo niskih cijena, jedva ćete osjetiti trošak.

@juliannawilde

U ponudi su dostupne razne haljine – od ultra kratkih do onih midi dužine, a uz klasične i jednobojne modele koje će minimalistice obožavati, mogu se pronaći i komadi namijenjeni nešto svečanijim prilikama ili večernjem izlasku. Jedna od najisplativijih investicija za nadolazeće mjesece svakako je pletena haljina, jer se može nositi na mali milijun načina i u svakoj prigodi. Usto, ovaj model slovi za jedan od ‘it’ komada sezone, stoga nikako nećete pogriješiti odlučite li ga dodati svom ormaru.

@streetrends

Međusezonsko sniženje traje još neko vrijeme, a u moru divnih haljina izdvojili smo 14 elegantnih i chic modela do 200 kuna iz kojih se nećete htjeti skidati cijele sezone:

 
 
Zara, 149,90 kn
Zara, 99,90 kn
Zara, 119,90 kn
Zara, 99,90 kn
Zara, 149,90 kn
Zara, 149,90 kn
Zara, 119,90 kn
Zara, 149,90 kn
Mango, 169,90 kn
Mango, 169,90 kn
Mango, 169,90 kn
Bershka, 89,90 kn
Bershka, 183,90 kn
Reserved, 159,90 kn

It djevojke s Instagrama nose haljine i u dnevnim i u večernjim prilikama. Istražili smo kakve modele najradije biraju te uz koju ih obuću i modne dodatke nose na ulicama modnih metropola:

 
@gittabanko
@modamodunca
@streetrends
@streetstylegallery___
@streetrends
@streetstylegallery___
@streetstylespy
@thestyleograph
@thestyleograph
@stylemilkshake
@justfashiondna
@stylemilkshake
@stylemilkshake
@juliannawilde
@juliannawilde
@juliannawilde

Foto: Instagram / promo

Slični članci