Make your day different

Logo Cover

Žudite za novom bojom kose? Ova nijansa istaknula se kao apsolutni hit i za zimske mjesece, a već ju nose Kim Kardashian i Megan Fox

Razmišljate li o promjeni boje kose, u nadolazećim mjesecima hit će biti pomalo neočekivana nijansa koja pristaje gotovo svakom tonu kože. Iako tijekom zimskih mjeseci najčešće posežemo za tamnijim i neutralnijim tonovima, ova sezona donosi određene promjene na beauty radaru, a kao apsolutni favorit istaknula se biserno plava boja. Ovaj trend predstavlja manji pomak od tradicionalne, platinaste plave, a idealna je ukoliko vodite bitku sa sjedim vlasištem. O njezinoj popularnosti svjedoče i frizure slavnih dama poput reality zvijezde Kim Kardashian i glumice Megan Fox…

Žudite li za velikom beauty promjenom koja će u zimsko sivilo unijeti dašak vedrine, ili pak tražite način kako osvježiti postojeću plavu boju kose, ove zime na tron sjeda efektna nijansa koja pristaje svima.

Naravno, riječ je o biserno plavoj boji, čiji ljubičasti pod ton ublažava dominaciju bijelog, platinastog tona, stvarajući divnu nijansu koja najbolje odražava boju bisera.

@karissasparke

Riječ je o nijansi koja je idealna za postojeće plavuše, obzirom smanjuje intenzitet žutih tonova i vidljivost sijedih, ukoliko ih imate.

S druge strane, crnke i brinete morati će voditi više računa ukoliko žele transformirati svoju kosu. Biserno plava boja kose zahtijeva nešto intenzivnije tretmane bojanja koji mogu biti poprilično agresivni kada je njezino zdravlje u pitanju, stoga pružite svojoj kosi dubinske tretmane njege kako bi ostala njegovana.

 
@mariegilliot

Također, vodite računa da će posjeti frizeru biti učestaliji, obzirom izrast vrlo brzo postaje vidljiv.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Da je riječ o neizbježnom trendu koji će vas momentalno osvojiti, potvrdile su i slavne dame poput Kim Kardashian, Megan Fox i Emme Chamberlain koje se ne odvajaju od ove divne nijanse koja u trenu može osvježiti svaki look.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci