Make your day different

Logo Cover

Žudite za bijegom od užurbane svakodnevice? Znamo kako u luksuznoj istarskoj oazi ostvariti besplatno noćenje i uživati u probranim delicijama i vinima

Svibanj je idealan mjesec za kratki bijeg od stresne svakodnevice, a nema bolje destinacije od imanja koje ima sve – očaravajući pogled, božanstvenu hranu, luksuzni smještaj i vrhunsko vino. Upravo ovo čeka vas u Meneghetti Wine Hotel & Winery koji ovog mjeseca nudi fantastičnu akciju. Naime, ako rezervirate četiri noćenja, plaćate samo tri…

Naša obala prava je riznica bajkovitih destinacija koje iz godine u godinu privlače posjetitelje iz cijelog svijeta, a jedna od najljepših nesumnjivo je imanje Meneghetti.

Rajsku stanciju, smještenu u istarskim Balama, dosad su posjetile brojne svjetske zvijezde, poznati gastronomi i neizlječivi hedonisti te se uvjerili u jedinstvenu čaroliju koju pruža svojom bogatom ponudom.

imanje Meneghetti

Hotel Meneghetti već je nadaleko poznat po savršenoj simbiozi prirode i luksuza, a nema boljeg godišnjeg doba od proljeća da se i sami uvjerite u to.

Krenite putem prirode u cvatu i uronite u savršenu bajku za sva osjetila. Ovog mjeseca imate priliku iskoristiti poseban paket koji uključuje četiri noćenja s doručkom u ekskluzivnim rezidencijama ili vilama.

@meneghetti_istria

Ponuda obuhvaća bogati doručak, vođeno kušanje tri etikete Meneghetti vina uz tradicionalne zalogajčiće, kao i kompletnu relaksaciju u SPA centru. Za rezervaciju smještaja na četiri noći, u znak zahvale za vjernost, ostvarujete jednu noć besplatno.

U sklopu luksuznog resorta u istarskim Balama, gdje su sudbonosno ‘da’ izgovorili glazbenica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka te pjevačica Maja Šuput i poduzetnik Nenad Tatarinov, možete se prepustiti čarima privatnih vila od kojih zastaje dah.

restoran Meneghetti

Uklopljene u prekrasnu prirodu, okružene mediteranskom vegetacijom i vinogradima, Meneghetti vile nude iznimno intimnu i privatnu atmosferu jer djeluju kao zasebne cjeline. Iako su odvojene od hotela, u neposrednoj su blizini svih sadržaja za potpuni hedonistički doživljaj.

Moderno uređene jednosobne i trosobne vile predstavljaju najnoviju fazu u kontinuiranom razvoju Meneghettijevih jedinstvenih vrsta smještaja uz postojeće luksuzne sobe, suiteove i rezidencije.

Meneghetti piknik

Svi gosti imaju priliku posjetiti i vinariju Meneghetti te kušati neka od nagrađivanih vina. Ova riznica prestižnih etiketa plijeni pozornost upečatljivim dizajnom. U njoj se nalaze kušaonica, VIP soba za ekskluzivne programe, vinski podrum te prostor za proizvodnju s najnovijom tehnologijom.

Mnogi će se složiti da odmor nije potpun bez odgovarajućih tretmana za opuštanje, a hotel Meneghetti nudi neke od najboljih na tržištu. Svaki posjetitelj ima priliku iskusiti jedinstvene tretmane s organskim proizvodima i opustiti se na nekom od unutarnjih i vanjskih bazena.

@meneghetti_istria

Potpuna posvećenost gostu s najvećom dozom privatnosti usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini zaista unikatnom luksuznom oazom za idealan odmor koji se ne zaboravlja.

Rezervaciju možete izvršiti do kraja svibnja putem službenih stranica Meneghetti Wine Hotel & Winery.

Pogledajte galeriju:

@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
restoran Meneghetti
Meneghetti spa
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
vila Meneghetti
Meneghetti kušaona i vinarija
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
restoran Meneghetti
imanje Meneghetti

Foto: Meneghetti / InstagramHzzo

Slični članci