Make your day different

Logo Cover

Zoran Šprajc i Mirna Zidarić ponosni su roditelji maturanata: Plesom i dirljivim riječima ispratili su ih u ‘svijet odraslih’…

Djeca naših proslavljenih televizijskih lica, kćer Zorana Šprajca, Franka te Marin, sin Mirne Zidarić, ovog su vikenda proslavili maturalnu večer, a ulazak u svijet odraslih ponosni su roditelji odmah pokazali u javnosti. U nastavku pogledajte kako su blistali od ponosa te naravno, kako su izgledali i što su im njihovi roditelji poručili….

Znate li što je zajedničko našim poznatim televizijskim licima Zoranu Šprajcu i Mirni Zidarić? Osim što su vrlo uspješni u svojim poslovima, oboje su ovih dana imali veliki razlog za slavlje: kćer Zorana Šprajca, Franka i sin Mirne Zidarić, Marin, ovog su vikenda odradili svoju maturalnu večer, a ponosni roditelji, osim što su i sami bili dio tog važnog životnog trenutka svoje djece, nisu propustili o svemu obavijestiti i javnost.

Tako je naše omiljeno televizijsko lice, glavni urednik i voditelj RTL Direkta, uz fotografiju svoje maturantice, 18-godišnje Franke dopisao: ‘Princess od my heart’, a fanovi su odmah stali čestitati na odlično odrađenom ‘poslu’.

@zoransprajc

Franku su na maturalnu večer, održanu u zagrebačkom hotelu Westin, pratili njeni ponosni roditelji, Zoran i Lidija, koji su nedavno proslavili 20. godišnjicu braka, a osim lijepe Franke par ima još dva sina – Mirona i nešto mlađeg Darjana.

@zoransprajc

Svoj ponos nije krila ni omiljena HTV-ova sportska novinarka Mirna Zidarić koja je objavila fotografiju svog ‘ponosa’ – sina Marina, a uz fotografiju je emotivno dopisala: ‘Moj anđeo, ljubav, život, sreća, moje sve ulazi u svijet odraslih i čini ga vrijednim bivanja… ‘

@mirnazidaric

A to je nešto što su Mirna i njen suprug Zoran Zidarić, s kojim je u braku duge (i sretne!) 24 godine, već doživjeli.

@mirnazidaric

Njihov stariji sin Borna maturirao je prije šest godina.

@mirnazidaric

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci