Make your day different

Logo Cover

Znamo koji je omiljeni parfem Luke Modrića! Javnosti ga otkrio njegov klupski kolega koji mu je potajno zavirio u kozmetičku torbicu

Ovih dana hrvatski nogometni reprezentativci pod budnim su okom javnosti zbog Europskog prvenstva. Dok se kapetan Vaternih Luka Modrić priprema za nadolazeće utakmice, internet je preplavila zanimljiva informacija iz njegovog privatnog života. Riječ je o parfemu koji naš najbolji nogometaš već dugo koristi…

O privatnim životima Vaternih puno se zna, no malo koji sportaš ima naviku pričati o omiljenim kozmetičkim proizvodima. Na oduševljenje obožavatelja diljem svijeta, nedavno se doznalo bez koje parfemske vodice legendarni nogometaš Luka Modrić ne napušta dom.

U nedavnom intervjuu za časopis GQ, ovaj podatak otkrio je njegov klupski kolega Rodrygo. Umjesto mirisa s potpisom neke renomirane modne kuće, 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije koristi parfem imena ONXY katarskog brenda Al Jazeera.

@modricista10_

‘Volim lijepo mirisati. Imam puno parfema, ali jedan mi je poseban i uvijek ga nosim. Kako smo uvijek jedan uz drugog, primijetio sam da Luka sjajno miriše. Znao sam da je do parfema koji je stavio. Pričekao sam da ode i otvorio njegovu torbicu. Unutra je bio parfem koji je tako krasno mirisao. Slikao sam bočicu, poslao prijatelju i rekao da ga kupi. Sada koristim isti parfem kao i Modrić. On još ne zna kako sam došao do njega. Obožavam taj parfem, ljudi mi uvijek govore da divno miriše’, ispričao je 23-godišnji igrač Real Madrida.

‘Luka Modrić je čovjek koji me naučio najviše. Prema njemu osjećam posebnu sklonost. Uvijek mi puno pomaže, učitelj mi je u svakom pogledu. Susjedi smo u svlačionici jer je on broj 10, a ja 11 i o svemu pričamo. Mi smo kao otac i sin’, dodao je Rodrygo.

@modricista10_

U elegantnoj bijeloj bočici od 100 militara krije se mješavina cvjetnih i drvenastih aroma. Kada je otvorite, osjetit ćete dominantnu notu bugarske ruže, a zatim ljiljan, vaniliju i orah. Bazu parfema čine amber i sandalovina.

Ovaj upečatljivi miris prodaje se po cijeni od oko 130 eura. Na službenim stranicama brenda ne postoji mogućnost dostave u Hrvatsku, no isti parfem možete nabaviti u pojedinim online trgovinama s kozmetikom.

Al Jazeera ONYX, 130 €

Foto: Instagram / Al Jazeera Perfumes


Slični članci