Make your day different

Logo Cover

Znamo kakvoj prehrani kraljica Letizia duguje mladoliko lice i vitku figuru! Ispija 12 čaša vode dnevno, a ove namirnice nikada nećete naći na njenom tanjuru

Kraljica Letizia slovi za jednu od najbolje odjevenih i najzgodnijih plemkinja svijeta, a u petom desetljeću života može se pohvaliti mladolikim licem i vitkom figurom na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe djevojke. Supruga kralja Felipea VI. već godinama vjerna je nesvakidašnjem planu prehrane zvjezdanog gurua iz zabavljačke industrije kojim se bore popunjavaju iznutra, bez odlaska pod nož. Osim što osigurava vitku liniju, popularna dijeta ujedno briše godine s lica, a tome najbolje svjedoči omiljena članica španjolskog dvora…

Ako ste se ikada pitali kako je moguće da kraljica Letizia na pragu 50. izgleda tako mlado, vitko i svježe, konačno znamo u čemu se krije njezina tajna.

@sm.reinaletizia

Nekadašnja novinarka već dugo prakticira posebnu dijetu koja, osim mršave figure, jamči i mladoliko lice bez bora. Riječ je o dijeti Nicholasa Perriconea, svjetski znanog američkog liječnika i autora priručnika o mršavljenju, kojom se bore popunjavaju iznutra, bez estetskih zahvata, čemu se supruga kralja Felipea VI. ionako protivi, piše Hello!.

Što jede za doručak?

Svakog jutra članica španjolskog dvora konzumira namirnice bogate omega-3 masnim kiselinama i prijeko potrebnim antioksidansima, kao što su bobičasto voće i losos.

 

Njezin omiljeni doručak je smoothie s omletom od bjelanjaka, kriškama dimljenog lososa i velika čaša vode. Osim što svakodnevno ispija oko 12 čaša vode, često konzumira i superzdravi zeleni čaj koji pomaže u borbi protiv starenja.

@sm.reinaletizia

Što jede za ručak?

Iako često ruča izvan palače, kraljica Letizia trudi se jesti niskokalorične obroke, a kada je doma, uglavnom objeduje bijelu ribu s roštilja te sezonsku salatu s maslinovim uljem i limunovim sokom.

Perricone dijeta zabranjuje alkohol, koji supruga španjolskog kralja ionako izbjegava, osim na svečanim događanjima kada je prigodno nazdraviti čašom šampanjca.

@queenletizia

Užina koja osigurava energiju za cijeli dan

Kako bi svakodnevno mogla nesmetano obavljati mnogobrojne dužnosti, bivša novinarka za užinu bira lješnjake, jogurt, zelene jabuke, bobičasto voće i masline bogate blagotvornom mononezasićenom oleinskom masnom kiselinom.

Što nikada nećete naći na njezinom tanjuru?

Kraljica Letizia izbjegava rafinirane šećere, zasićene masti, kruh, tvrde sireve i govedinu koja povećava stvaranje anaboličkog hormona IGF-1 i tako ubrzava starenje.

Perricone dijeta izričito brani šećer jer uništava liniju i na ključnim mjestima smanjuje razinu kolagena koji je zaslužan za zdrav, svjež i mladolik izgled lica, posebice kod žena srednje dobi.

@reinaletiziadeespana

Foto: Instagram

Slični članci