Make your day different

Logo Cover

Zlatni nakit jako je IN! Pronašli smo 12 genijalnih pozlaćenih komada koji će se u trenu uklopiti u svačiji stil, ali i budžet

Nova zimska sezona donijela je raskoš u svijet mode – od omiljenih klasika kojima se uvijek rado vraćamo, do novih trendova i bogate palete boja. Kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama, prevladavati će luksuzni modni dodaci koji u trenu podižu i najjednostavniji stajling. Naušnice, ogrlice, narukvice i prstenje zlatne boje suvereno vladaju tronom, a na police omiljenih brendova stigli su u nikad ljepšem ruhu. U nastavku doznajte koje u koje zlaćane detalje se isplati investirati i potražite 12 iz aktualne ponude s kojima je nemoguće pogriješiti…

Svaka fashionistica zna da ni jedna modna kombinacija naprosto ne funkcionira bez modnih dodataka koji je čine unikatnom, odvažnom i elegantnom.

‘It’ komadi nakita koji modne trendseterice obožavaju već nekoliko sezona, a koje ćemo ove sezone i sami poželjeti dodati u svoju garderobu, zasigurno su oni od pozlaćenog metala.

@fashion_viadi

Istovremeno klasično i trendi, elegantno i upečatljivo, zlato je ponovno zavladalo svijetom nakita.

Neovisno o tome preferirate li minimalistički stil odijevanja ili ste pak pobornica kiča, zlatni nakit idealno će se uklopiti u svačiju priču i bez puno truda svaki odjevni komad učiniti posebnim.

 
@slipintostyle

Ukoliko tražite statement komad koji ćete nositi svaki dan, male zlatne naušnice ili veliki prsten savršen su izbor koji će podići i klasičnu bijelu majicu. Nakit koji savjetujemo za posebne prilike su narukvice koje će odlično izgledati na crnu, crvenu i bijelu boju.

Ako ste u potrazi za svestranim i elegantnim modnim dodatkom zlaćane boje, izdvojili smo 12 komada iz aktualne ponude u koje se isplati uložiti:

Stradivarius, 79.90 kn
Stradivarius, 69.90 kn
ZARA, 119.90 kn
ZARA, 99.90 kn
ZARA, 79.90 kn
Bershka, 69.90 kn
Christin Lars, 23 £
Bershka, 69.90 kn
Bershka, 69.90 kn
Tilly Sveaas, 210 €
Sophie Buhai, 340 €
Versace, 390 €

Gotovo da ne postoji it djevojka s Instagrama koja u svojoj privatnoj kolekciji modnih dodataka nema barem jedan pozlaćeni, a evo kako ih nose u svakodnevnim prilikama:

@fashion_viadi
@phoebetorrance
@oliviacharlotteburton
@newbottega
@newbottega
@louloudesaison
@knaji
@fashion_viadi
@discodaydream
@astridandmiyu
@fashion_viadi
@jessie_bush
@nalinstudios
@ambraecannella

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram / promo

Slični članci