Make your day different

Logo Cover

Zla kob slavnog repera! Bobby Brown pet godina nakon što mu je preminula kći koju je dobio s neprežaljenom Whitney Houston izgubio i sina….

Pet godina nakon što je izgubio kći koju je dobio s neprežaljenom glazbenom divom Whitney Houston, slavni glazbenik Bobby Brown proživljava još jedan nemjerljivi gubitak. Naime, njegov 28-godišnji sin Bobby Brown Jr. pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu. Iako se zasad ne sumnja na nasilnu smrt, policija i dalje pokušava utvrditi točan razlog njegova odlaska…

Proslavljenom glazbeniku Bobbyju Brownu život je zadao još jedan udarac. Nakon što je mu je prije pet godina preminula kćer Bobbi Kristina Brown, koju je dobio tijekom braka s legendarnom pjevačicom Whitney Houston, 51-godišnji glazbenik ostao je i bez sina Bobbyja Browna Jr.-a.

@melaninaffairs_

Beživotno tijelo 28-godišnjaka, koji je rano krenuo očevim stopama, pronađeno je u njegovom domu u Los Angelesu, no uzrok smrti još uvijek nije poznat. Prema pisanju TMZ-a, policija ne sumnja da je riječ o nasilnoj smrti. Mladog glazbenog umjetnika opisivali su kao nasljednika svog slavnog oca jer se vrlo rano upustio u svijet glazbe i počeo graditi uspješnu karijeru na svjetskoj razini.

@pryncenyck

U izjavi za CNN, Brownov agent je rekao da poznati glazbenik ‘nije komentirao’ smrt svog sina. Djevojka preminulog mladića, 22-godišnja Anna Reed, oglasila se o njegovom odlasku na svom Twitter profilu uz emotivne riječi koje nikoga nisu mogle ostaviti ravnodušnima.

 
 

‘Nebesa su dobila novog anđela, ali ja sam izgubila srodnu dušu’, napisala je kratko u objavi, a njezini pratitelji izrazili su joj sućut i poručili da ostane snažna u ovim teškim trenucima.

 

Bobby Brown Jr. bio je jedan od sedmero djece poznatog repera, a dobio ga je tijekom jedanaestogodišnje veze s Kim Ward s kojom ima i kći La’Priniciu.

Podsjetimo, u srpnju 2015. kontroverzni glazbenik Bobby Brown izgubio je 22-godišnju kći Bobbi Kristinu Brown koju mu je podarila bivša supruga i neprežaljena diva Whitney Houston. Mlada djevojka utopila se u kadi nakon čega je nakon čega je u induciranoj komi provela čak šest mjeseci. Mrtvozornik okruga Fulton kasnije je utvrdio da je umrla od utapanja uslijed opijenosti drogama što je dovelo do upale pluća. Bobbi Kristina pokopana je pored svoje legendarne majke na groblju Fairview u Westfieldu u državi New Jersey koja je tri godine ranije u veljači preminula na isti način.

@robert_barisford_brown

Whitney Houston pronađena u kadi u hotelu Beverly Hilton bez svijesti, a utopila se nakon što se predozirala kokainom. Osim kokaina, u njezinom organizmu pronađeni su i Benadryl, Xanax, kanabis te Flexeril. Ranije ove godine preminuo je i bivši dečko Bobbi Kristine, Nick Gordon, kojeg je Whitney Houston za života čak posvojila.

@i.luv.oldschool

Foto: Instagram

Slični članci