Make your day different

Logo Cover

Život piše scenarije: Jennifer Aniston konačno postaje prava kuma svojoj dugogodišnjoj prijateljici Courtney Cox

Courtney Cox, glumica koja je utjelovila neponovljivu Monicu iz serije Prijatelji, u privatnom se životu sprema za novi brak, a svjetski mediji javljaju još jednu sretnu vijest. Kuma na vjenčanju, baš kao u seriji, bit će njena velika prijateljica Jennifer Aniston. A znamo i sve detalje…

U Prijateljima, humorističnoj serije koju obožavaju brojne generacije gledatelja, Phoebe i Rachel gotovo su izgubile pamet kad im je Monica dala da odluče koja će od njih dvije postati njena vjenčana kuma. Nakon brojnih igrica, audicije i niskih udaraca s obje strane, Rachel je na koncu uspjela izvojevati ‘pobjedu’ i tako je postala Monikina kuma. A izgleda da se povijest ponavlja, ovoga puta u stvarnom životu.

Giphy

Nakon braka s glumcem Davidom Arquetteom s kojim je bila od 1999. do 2103. godine te su dobili zajedničku kćer Coco, Courtney bi uskoro opet trebala stati pred oltar. Odabranik njenog srca je škotski glazbenik Johnny McDaid, iz britanskog alternativnog sastava Snow Patrol, s kojim je već dulje vrijeme u vezi koju će okruniti brakom, a kako je Courtney navodno izjavila, ne postoji osoba s kojom bi radije došetala do oltara, od prijateljice Jenn.

Njihovim zajedničkim prijateljima ta je odluka i više nego razumljive jer su se prijateljice u posljednje vrijeme još više zbližile i njihovo se prijateljstvo stvarno smatra pravom, čvrstom vezom, pa je logično da će jedna drugoj biti podrška u ovako velikim žvotnim trenucima.

@nimasnimenos89

Courtney je bila ogromna podrška Jennifer nakon kraha njenog braka s Justinom Therouxom, u veljači ove godine, pa su se dvije prijateljice opet povezale kako bi mogle biti jedna uz drugu. A sada Jenn uzvraća ‘uslugu’, kao (konačno!) prava kuma.

@nishsays

 

@central.aniston

Kako su mediji uspjeli doznati, Courtney i Johnny trebali bi se vjenčati u srpnju, a radit će dvije svadbe – jednostavnu svečanost u Derryju (Škotska), a drugu, malo pompozniju i glamurozniju, u Malibuu.

@cox.courteney
@marcmalkin

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci