Make your day different

Logo Cover

Zgodna Zsa Zsa nosi najpopularniju torbicu sezone, a osim za pjevanje definitivno je krasi još jedan talent…

Glazbenica Zsa Zsa, pravog imena Jelena Žnidarić, okušala se u jenoj novoj profesiji, onoj modela. I ide joj odlično. Limitirana kolekcija torbica, koju potpisuje hrvatski dizajner Ivica Skoko, u suradnji s brandom Perwoll, prvo se našla u rukama sve popularnije glazbenice koja tomu može zahvaliti zbog svojih vokalnih mogućnosti.

Zsa Zsa, popularna pjevačica, pokazala je da se osim pjevanja, sjajno snalazi i u modnim vodama. Torbice, koje potpisuje Ivica Skoko izrađene su od brušene kože, materijala koji je hit već sezonama, a dolaze u nekoliko kombinacija boja s privjeskom od ukrasnih resica u nijansama koje slave proljeće i razigrane outfite.Koliko god ih imala u garderobi, rijetko koja žena može odoljeti novoj torbici, a ove limitiranog izdanja koje dolaze sa stranama u dvije različite boje, savršeno će odgovoriti na potrebe svake žene, neovisno o tome voli li ona klasične nijanse kao što su siva, smeđa i bež ili je pak sklona svoju kombinaciju začiniti crvenom, zelenom ili modro plavom.


U kreacijama dizajnera, Zsa Zsa je najbolje pokazala kako dvostrane mini torbice mogu postati suputnik i u večernjem izlasku i u šetnji na vrućini gradskog asfalta pa čak i u posebnim prigodama. Mlada pjevačica već je nosila Skokine kreacije na crvenom tepihu, bila je i dio posljednje modne revije Ivice Skoke. 24 – godišnja pjevačica prepoznatljivog glasa, koja je na glazbenu scenu donijela pravo osvježenje i novi zvuk, i na modnom snimanju se odlično snašla te su fotografije zabilježile njezinu zarazno veselu energiju.

Foto: Zvonimi Ferina


Hzzo


Slični članci