Make your day different

Logo Cover

Zgodna Lejla Filipović bez zadrške progovorila o estetskoj operaciji, otkrila zašto joj se podvrgnula, ali i na čemu mora ‘ozbiljno poraditi’

Prije nekoliko dana zgodna Lejla Filipović otkrila je da je u samoizolaciji, a kako bi ‘ubila’ dosadu, odlučila je odgovarati na pitanja svojih pratitelja na Instagramu. Nekadašnja Miss Hrvatske bez zadrške je progovorila o svojim beauty navikama i estetskim operacijama, priznavši kojem se zahvatu podvrgnula prije 20 godina. Usto, supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića pričala je o tome kako u petom desetljeću života uspijeva održati figuru zavidno vitkom, ali i na čemu mora ozbiljno poraditi te kojem bosanskom gastronomskom specijalitetu naprosto ne može odoljeti…

S obzirom na to da je protekle dane provela izolirana kod kuće, Lejla Filipović kratila je vrijeme na razne načine pa je tako odlučila odgovarati na pitanja svojih obožavatelja putem Instagrama i otkrila dosad nepoznate detalje o sebi.

Atraktivna 44-godišnja bivša Miss Hrvatske slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a mnoge je zanimalo je li se ikada podvrgnula estetskim korekcijama i ako je, o čemu je točno riječ te zašto se odlučila na taj pothvat.

@lejla.filipovic

Supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića otkrila je kako je prije dva desetljeća korigirala nos i to ne iz zdravstvenih razloga: ‘Nos sam operirala prije 20 godina. Nisam to napravila radi devijacije septuma nego isključivo iz estetskih razloga. Nije dirana kost, samo je prednji dio sužen i podignut.’

Iako je kročila u peto desetljeće života, za Lejlu Filipović vrijeme kad da je odavno stalo, a na božanstvenoj figuri pozavidjele bi joj i puno mlađe djevojke. Poznata ljepotica sada je otkrila kako održava liniju vitkom i na čemu mora poraditi.

 
@lejla.filipovic

‘Zadnjih par godina pazim što jedem ali nisam nikad bila na dijeti. Poprilično sam neredovita u vježbanju i moram ozbiljno poraditi na tome’, priznala je nekadašnja Miss Hrvatske koja se tom laskavom titulom okrunila 1998. godine.

Kada riječ o hrani, supruga Tarika Filipovića obožava tradicionalne bosanskohercegovačke gastronomske specijalitete, a sada je otkrila kako je posebno slaba na šarenu dolmu, odnosno punjeno i zapečeno povrće.

@lejla.filipovic

Lejla Filipović u sretnom je braku s cijenjenim glumcem i voditeljem od Silvestrova 2007., kada su u strogoj tajnosti izgovorili sudbonosno ‘da’ nakon nešto više od godinu dana ljubavne veze.

Dva mjeseca nakon što su se jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav, poznati supružnici postali su roditelji danas 12-godišnjeg sina Armana, uz kojeg imaju i pet godina starijeg Dinu.

@lejla.filipovic

Foto: Instagram

Slični članci