Make your day different

Logo Cover

Zgodna Ivana Mišerić ulovila jedan od najpoželjnijih retro kompleta za ljeto koji se još može kupiti po sniženoj cijeni od svega 240 kuna

Iako su već neko vrijeme prisutni na modnoj sceni, upečatljivi co-ord setovi ove sezone doživjeli su vrhunac svoje popularnosti i postali must have trend kojem teško odolijeva sve veći broj trendseterica. Na policama omiljenih high street trgovina mogu se pronaći razni modeli po sniženim cijenama, a pred jednim od najljepših iz aktualne ponude pokleknula je i radijska voditeljica Ivana Mišerić. Zgodna Zagrepčanka pohvalila se kompletom iz Zare koji se sada prodaje po vrlo pristupačnoj cijeni od svega 240 kuna…

Na ljestvici najpoželjnijih trendova za nadolazeće mjesece pri samom vrhu nalaze se razigrani co-ord setovi, a popularni high street brendovi ove sezone podarili su im nikad efektnije ruho.

Aktualna ponuda vrvi od chic kompleta za svačiji ukus i građu, stoga ne čudi da im proteklih mjeseci ne mogu odoljeti mnogobrojne zaljubljenice u modu.

@ivana_miseric

Među njima je i jedna poznata Hrvatica – atraktivna Ivana Mišerić, koja je svoju srodnu dušu pronašla u efektnom modelu inspiriranom sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

‘Za vrućine opravica iz Zare. Kompletić’, poručila je 35-godišnja radijska voditeljica na Instagramu, pohvalivši se co-ord setom s potpisom mnogima omiljenog španjolskog brenda koji se sada može uloviti na popustu.

 
Zara, 119,90 kn + 119,90 kn

S obzirom na to da su u tijeku velike sezonske rasprodaje, Zarin komplet retro uzorka s puf rukavima i čvorom na području grudi sada se prodaje po sniženoj cijeni od svega 240 kuna.

Za svaki od komada potrebno je izdvojiti po 120 kuna, a mogu se nositi zajedno i odvojeno. Dok je na službenim stranicama brenda već potpuno rasprodan, ovaj co-ord set još je dostupan u pojedinim fizičkim trgovinama.

Foto: Instagram / Zara

Slični članci