Make your day different

Logo Cover

Ženi se sin Roda Stewarta! U tijeku su posljednje pripreme za vjenčanje godine u Dubrovniku, a znamo i čiju je vjenčanicu mladenka odabrala

Hokejaš Liam Stewart, sin slavnog glazbenika Sira Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter, uskoro će se oženiti za dugogodišnju djevojku Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Svečana svadbena ceremonija održat će se u Dubrovniku, gdje ovih dana već pristižu prvi uzvanici. Pripreme za vjenčanje, koje se već sada naziva događajem godine, u punom su jeku, a u nastavku otkrivamo sve detalje…

Pripreme za spektakularno vjenčanje hokejaša Liama Stewarta, sina slavnog glazbenika Sira Roda Stewarta i Nicole Artukovich, Amerikanke konavosko-hercegovačkih korijena, polako se bliže kraju.

Vjenčanju roditelja će prisustvovati i njihov sinčić Louie Mark Roderick Stewart, koji je 12. svibnja proslavio prvi rođendan, a par se od sredine mjeseca nalazi u Dubrovniku gdje će se i održati sama svadbena svečanost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, Nicole i Liam priredit će zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela, s pogledom na Grad. Na ovoj lokaciji česte su ljetne zabave, vjenčanja i koncerti. Na istom mjestu party dobrodošlice za svoje uzvanike priredili su nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana.

Par će, pišu, vjenčati pater Mirko Nikolić. Nakon što odrade crkveni obred mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrjenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava. Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 skalina koje će morati svladati, a posebno su upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice.

Usto, poznato je kako su mladenci otvorili profil na besplatnom online servisu Zola koji se bavi svim aspektima vjenčanja, gdje ima i popis darova koje žele – od novčanih priloga za medeni mjesec do kućanskih aparata, raznih uporabnih predmeta i ukrasa za dom. Cijene im se kreću od četrdesetak do 600 dolara, a pokloni poput posuđa i pribora za jelo su već rezervirani.

Mladenka je objavila kako je već odabrala vjenčanicu za svoj najvažniji dan, odlučivši se za kreaciju s potpisom brenda Le Concept by Alex, iza kojeg stoji domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

@nicoleartukovich Instagram Story/Screenshot

Nicole i Liam svoju su vezu započeli prije trinaest godina, dok su oboje pohađali srednju školu u Kaliforniji, a 12. svibnja 2023. godine postali su roditelji sinčića Louieja, koji je svoj prvi rođendan proslavio upravo u Dubrovniku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Nicole inače ljetuje u dubrovačkom području, a ranije je na Instagramu otkrila da su njezini baka i djed s tog područja pobjegli u Ameriku. Svoju povezanost s hrvatskom pokazala i tetovažom hrvatske šahovnice koju ima s lijeve strane tijela, a čini se kako je ljubav prema domovini prenijela i na budućeg supruga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Sir Rod Stewart, koji je u siječnju proslavio 79. rođendan, a trenutačno se nalazi na europskom dijelu svoje turneje, s pet žena dobio je osmero djece. Ženio se tri puta, a 29-godišnjeg sina Liama Stewarta dobio je u svom drugom braku, s novozelandskim modelom Rachel Hunter.

Ove godine će s trećom suprugom Lady Stewart, 53-godišnjim modelom Penny Lancaster, proslaviti 17. godišnjicu braka, a skupa imaju dvojicu sinova, 18-godišnjeg Alastaira Wallacea i 13-godišnjeg Aidena Patricka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci