Make your day different

Logo Cover

Zendaya i Dua Lipa boju kose uskladile s glamuroznim toaletama u profinjenoj i pomalo mističnoj nijansi burgundca, jedna u pletenoj s druga u šljokičastoj

Među upečatljivim bojama ove sezone posebno se istaknula elegantna, profinjena i pomalo mistična boja vina, popularna u hladnijim mjesecima, a upravo su haljine te nijanse odabrale dvije slavne dame. I dok se Zendaya prošetala po Parizu u pletenoj haljini s potpisom Fendi, britanska glazbenica Dua Lipa stigla je na premijeru španjolske drame u šljokičastoj haljini, u boji burgundca i sa slavnim potpisom Gucci.

Zendaya, 27 – godišnja američka glumica i zvijezda serije ‘Euphoria’ ovih dana boravi u Parizu gdje je pokazala novi imidž s akcentom na ekstravagantnoj frizuri koju bi malo tko znao tako dobro isfurati. Nakon što ju je pokazala na modnoj reviji kultne kuće Schiaparelli glumica i manekenka pojavila se i na reviji modne kuće Fendi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Ovoga puta frizuru u znaku uglatih šiški pokazala je u formi stroge punđe, dok je na sebi nosila pripijenu pletenu haljinu u boji burgundca i s Fendi potpisom.

Uz haljinu je kombinirala decentan nakit brenda Bulgari a za njezin besprijekoran look na reviji pobrinuo se stilist Law Roach.

Britanska glazbenica Dua Lipa zablistala je, pak, u Londonu na svečanoj premijeri špijunske drame – filma ‘Argylle’ u kojem prvi put tumači glavnu ulogu.

Svoj zvjezdani status 28 – godišnja pjevačica u potpunosti je opravdala na crvenom tepihu u glamuroznoj šljokičastoj haljini u boji crvenog vina i s Gucci potpisom.

Od nakita je nosila Cartier Panthere ogrlicu čija cijena iznosi preko vrtoglavih sto tisuća eura, a nijansu kose uskladila je s haljinom.

ogrlica Cartier, cijena €110.000

Foto: Instagram

Slični članci