Make your day different

Logo Cover

Želite začiniti strasti s partnerom na Valentinovo? Donosimo 5 (seksi!) ideja uz koje vam večer zaljubljenih neće biti nimalo predvidljiva…

Pri pomisli na romantičnu večeru za Dan zaljubljenih mnogi vizualiziraju svečanu atmosferu, isplaniranu do samih detalja uz mirno i tiho ozračje. Zar ne bi bilo zabavnije romantičnost pokazati na prisniji, opušteniji i razigran način? U nastavku donosimo 5 (seksi!) ideja za vruće izazove koji će probuditi strasti između vas i vašeg izabranika, a možete ih prakticirati i bilo koji drugi dan u godini…

Valentinovo je vrijeme za ljubav i intimnost, a postoji li bolji način za proslavu od seksualnih izazova koji će rasplamsati maštu i probuditi strasti?

Postoji mnogo ideja kojima možete dodatno zakuhati romantiku, bilo da se radi o igranju uloga, vezanju, igračkama ili tematskoj zabavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff)

Karte koje ispunjavaju seksualne želje

Zajedno s partnerom napravite 20 kartica i na svaku napišite seksi igricu koju biste željeli ostvariti. Rasporedite svoje karte ispred sebe, a isto neka učini i vaš partner. Izvlačite karte i jedno drugome ostvarite seksualne želje. Ako vam se neka od ideja ne sviđa, raspravite s partnerom dokle ste spremni ići, a gdje povlačite granicu.

Postanite zvijezde vlastite erotske priče

Pišite ili razgovarajte o onome što vas uzbuđuje, dok ne razradite vlastiti mali scenarij. Razmislite o tome gdje biste voljeli voditi ljubav, što želite da vam vaš partner radi ili što biste vi željeli raditi njemu. Prepustite mašti na volju i sprovedite riječi u djela!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff)

Seksi podsjetnik za veću strast

Jedno drugome u mobitel upišite pet zločestih prijedloga, ali bez gledanja – tako da vas podsjetnik iznenadi. Poigrajte se s najskrivenijim željama, no ne trebate ih nužno realizirati, ako se jednom od vas ne svidi. Možete napisati da vas iznenadi pozom 69 ili da vam pošalje seksi sliku. Ova igra može poslužiti kao svojevrsna predigra zbog koje ćete jedva poželjeti doći kući.

Povežite se – doslovno

Podignite vaš odnos na novu razinu s malo laganog vezanja. Pokušajte koristiti svilenu kravatu ili povez za oči kako biste svojoj uobičajenoj rutini dodali novu razinu uzbuđenja.

Iznesite stvari iz spavaće sobe

Za začinjavanje strasti ponekad je dovoljno – promijeniti lokaciju! Eksperimentirajte s ekshibicionizmom tako što ćete učiniti nešto odvažno na javnom mjestu, poput ljubljenja u prepunom parku ili maženja u kafiću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci