Make your day different

Logo Cover

Želite se riješiti stresa i napuniti baterije? Istarska oaza ima 5 vrhunskih noviteta s tajlandskim potpisom na kojima će vam tijelo i um biti zahvalni

Želite li nakratko pobjeći od stresa, zaboraviti na brige i prepustiti se rukama vrhunskih stručnjaka, Istra krije destinaciju koja će ispuniti sve vaše želje. Riječ je svjetski priznatom imanju Meneghetti u Balama, čijim je ljepotama i raskošnoj ponudi teško reći ‘ne’. Ekskluzivni hotel u ponudi odnedavno ima i pet noviteta, a u nastavku otkrijte koje i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama…

Kako bi vaše tijelo bilo lijepo i zdravo, potrebno ga je posebno njegovati, a s vremena na vrijeme valja se počastiti pokojim beauty tretmanom i – naravno, posvetiti se tjelovježbi.

Planirate li nešto kasniji godišnji odmor ili žudite za spa vikendom, Meneghetti Wine Hotel & Winery u ponudi ima novitete koji će vas zasigurno oduševiti.

Luksuzna stancija, u čijim su čarima dosad uživale i brojne slavne face iz cijelog svijeta, uz vrhunsku hranu i nagrađivana vina nudi priliku da napunite baterije i isprobate fantastične tajlandske tretmane.

Želite li isklesati figuru i poboljšati zdravlje organizma, tu su tajlandska joga i Muay Thai – tajlandski boks tijekom kojeg se aktiviraju sve mišićne skupine. Ako već maštate o prepuštanju ovim aktivnostima, u nastavku doznajte što vas sve očekuje na jednom od najljepših imanja u regiji.

 
@meneghetti_istria

Tajlandski tretmani

Prepustite se vrhunskom iskustvu osmišljenom u suradnji sa stručnjakom za tajlandsku masažu koji će vam pomoći da postignete balans kroz opuštanje tijela i uma.

Tajlandska masaža i istezanje

Ova autentična tajlandska masaža počinje sa pritiskom na akupresurne točke na nogama, leđima i rukama. Poslije toga slijedi stručno statičko istezanje svih većih zglobova vašeg tijela. Masaža s istezanjem dobra je za svakoga, a naročito za one koji su fizički aktivni.

Vrlo vješta tehnika vrhunskog stručnjaka pomaže u smanjivanju duboko usađenih tenzija u mišićnom tkivu. Nakon nje, osjećat ćete se relaksirano i okrijepljeno. Za ovu masažu potrebna je odjeća koja je udobna i omogućava laku pokretljivost. Masaža se radi na debljoj joga prostirci u privatnosti vaše sobe.

Tajlandska uljna masaža

Meneghettijev stručnjak za tajlandsku masažu počinje ovaj tretman blagim aktiviranjem akupresurnih točaka na vašim nogama, što je samo po sebi vrlo opuštajuće. Nastavlja tretman s masažnim uljem, koristeći dugačke, povezane masažne tehnike.

Naposljetku, vaše vlasište bit će izmasirano malim, ugodnim, kružnim pokretima koji djeluju vrlo smirujuće. Ova se masaža preporučuje svima koji se žele opustiti, a odvija se u sobama za spa tretmane.

Tajlandski boks

Muay Thai ili tajlandski boks je sport tijekom kojeg su aktivirane sve mišićne skupine. Odličan je za jačanje trbušnih mišića, mišića stražnjice i oblikovanje nogu, a doprinosi i mobilnosti kukova. Muay Thai je i izvrstan kardio trening uz iznimno veliku potrošnju kalorija.

Također, ova aktivnost zahtijeva visoku mentalnu koncentraciju što pridonosi smanjenju stresa.

Preporučuje se svakome, a pogotovo onima koji provode većinu dana sjedeći i žele izvrstan sveobuhvatan trening te alat za rješavanje stresa.

Sat tajlandske joge

Zakoračite u novi svijet te sjedinite um, duh i tijelo kroz sat joge s tajlandskim stručnjakom. Na raspolaganju su privatni i grupni sati, ovisno o vašim željama,  omogućavajući potpuno personalizirano iskustvo prilagođeno vašem stupnju poznavanja joge.

Foto: Instagram (Matej Paluh)

Slični članci