Make your day different

Logo Cover

Želite osvježiti izgled svog doma bez puno troška? Odabrali smo 15 najljepših dodataka iz IKEA-ine ponude po cijenama do pet eura

Ako ste se zasitili postojećeg izgleda svog doma, ne morate trošiti bogatstvo da biste joj podarili nov i zanimljiv izgled. Dovoljno je posegnuti za stajliš detaljima koji privlače pažnju i svakoj prostoriji daju ‘ono nešto’. Švedski brend IKEA ima sjajnu ponudu dodataka po cijenama do pet eura, a mi smo izdvojili 15 najljepših….

Kraći i hladniji koji su pred nama mame na boravak u ugodnom prostoru. Vaš dom može postati prava oaza topline i udobnosti uz malu pomoć zanimljivih dodataka na koje ne morate potrošiti puno novca.

IKEA

Ako želite osvježiti izgled dnevnog boravka ili spavaće sobe, IKEA nudi odlične stvarčice za svaki tip interijera. Na službenim stranicama popularne švedske trgovine postoji i rubrika s artiklima čije cijene ne prelaze pet eura, a izbor je širok i stilski raznovrstan.

Kako bismo vam olakšali potragu za povoljnim dodacima koji izgledaju moderno i stajliš, istražili smo aktualnu ponudu i odabrali 15 najatraktivnijih:

IKEA košara (Tjabbig), 3,30 €
IKEA držač za lučicu (Knastrigt), 3,97 €
IKEA tanjur za posluživanje (Fargklar), 2,64 €
IKEA vaza (Padrag), 1,29 €
IKEA šalica (Fargklar), 1,49 €
IKEA sjenilo za visilicu (Regolit), 2,11 €
IKEA umjetna lončarica (Fejka), 2,64 €
IKEA ukrasni jastuk (Karleksgras), 2,64 €
IKEA čaša za martini (Storsint), 3,30 €
IKEA poslužavnik (Dragan), 2,65 €
IKEA tegla za biljke (Chiafron), 4,63 €
IKEA ukrasni jastuk (Turill), 1,49 €
IKEA nadstolnjak (Svartsenap), 30,06 €
IKEA tegla za biljke (Daidai), 1,49 €
IKEA okvir (Himmelsby), 4,63 €

Foto: IKEA

Slični članci