Make your day different

Logo Cover

Zelena mini suknja s lancem uživa titulu najpoželjnijeg komada sezone! Cijena joj iznosi svega 230 kuna i već je preplavila Instagram

U poteklih godinu dana tamnozelena boja izdvojila se kao miljenica brojnih slavnih dama i svjetskih trendseterica. Popularna modna imena lansirala su mali milijun komada u ovoj efektnoj nijansi, a jedan s high street potpisom trenutno žele baš svi. Riječ je o mini suknji s lancem na porubu vrijednoj svega 230 kuna. Chic model djelo je Hrvaticama omiljenog španjolskog brenda i već je potpuno preplavio Instagram…

Iako ih mnogi običavaju furati samo ljeti, mini suknje itekako su nosive i kada temperature malo padnu, naročito u kombinaciji s čizmama preko koljena ili otkačenim najlonkama i ravnim cipelama.

 
 
 
 
 
 

Listajući Instagramom, sigurno ste naletjeli na barem jednu fashionisticu u zelenom modelu upotpunjenom lancem na porubu. Ovaj odjevni komad trenutno slovi za najpoželjniji na modnoj sceni, a potpisuje ga španjolski modni div Zara.

@dorica505

Već na prvi pogled jasno je zašto je ova suknja u kratkom roku postala veliki hit. Osim u večernjim prilikama, kada će se sjajno slagati sa salonkama i čizmama visokih potpetica, s lakoćom se može isfurati i po danu.

  Advertisement
  Advertisement

Za odlazak na špicu ili u omiljeni restoran uparite je uz robusne gležnjače, razigrani džemper i jednobojne najlonke. Odlučite li nositi Zarin model na poslu, sjajno će se slagati s bijelom košuljom i nezaobilaznim koledžicama.

 
Zara, 229,90 kn

Dok se upečatljiva zelena suknja s lancem već potpuno razgrabila u većini zemalja diljem svijeta, kod nas to, na radost mnogih modnih ovisnica, još uvijek nije slučaj.

 
 

Na službenim stranicama brenda i u pojedinim fizičkim trgovinama može se uloviti u svim konfekcijskim brojevima i to po vrlo pristupačnoj cijeni od svega 230 kuna.

Pogledajte GALERIJU:

Advertisement
Advertisement
@zara.outfits
@emilyshak
@dorica505
@zara.outfits
@jordynrennie
@florettenacer

Foto: Instagram / Zara

Slični članci