Make your day different

Logo Cover

Zbog ovoga nas obožavaju: Muškarci konačno otkrili koje ih karakterne crte žena bacaju na koljena…

Žene obično misle kako su savršen make-up, bujan dekolte i obla pozadina ‘sitnice’ koje će privući pravog muškarca, no ako njih pitate, te će detalje svakako primijetiti –  ali Vas neće zbog njih obožavati. Ne, muški je um puno jednostavniji, a samim time i puno složeniji nego što žene misle, a sada kada su nam priznali što najviše obožavaju kod žena, red je da se mi malo zamislimo….

Želite li znati što je to što određene muškarce tjera na čisto obožavanje svoje partnerice, jer ako mislite da je za silnu ljubav potrebno imati savršene gluteuse i ormar pun krpica po posljednjoj modi, ne možete biti dalje od istine.

Ne, muškarci će sve to primijetiti, možda Vam zbog toga i prići, ali Vas zbog navedenog sigurno neće obožavati.

Ali ako njegovanom izgledu i brizi za sebe dodate i ove karakteristike, čuvajte se, jer biste mogle biti – obožavane!

Zato što muškarci jako vole kad ste:

Djetinjaste.

Muškarci vole kad je žena razigrana, bezbrižna, kad ne dramatizira, vež uživa u životu. To je žena s kakvom žele ‘zaliječiti’ svoje svakodnevne stresove i probleme.

@kissesandmartini

Misteriozne.

Nitko ne voli gledati film kojem već zna kraj pa tako ni muškarci ne običavaju dugoročno obožavati ženu koja im na prvom spoju otkrije sve svoje adute. Malo misterije i pružanje mrvica ono je što će muškarca držati čvrsto uz Vas.

@thoughtcatalog

Ne baš pretjerano iskusne.

Možda ste prava lavica u krevetu, jer sve već stekle zavidno ljubavno iskustvo, no to ne otkrivajte svom odabraniku. Oni vole iskusne žene, ali nikada one preiskusne, jer prema takvima ne gaje posebno poštovanje. No, kad shvate da Vam treba učitelj, rado se zaljube, ne samo u Vas, već i u sebe kao Vašeg učitelja.

@kissesandmartini

Samostalne.

Samostalnost žene, financijski, kao i ‘u glavi’, još je jedan adut koji će privući i zadržati muškarca, a po tom su se pitanju vremena ipak prilično promijenila od razdoblja naših baka. Danas muškarac ipak više cijeni samostalnu ženu s ciljem, od one koja čeka svog princa.

@vintage70s

Samouvjerene.

Iako se muškarac voli brinuti za svoju ‘nježnu ptičicu’, daleko će više obožavati onu koja će ga privući svojim samopouzdanjem. Zapravo, često je baš ta snažna karakteristika ona koja muškarce najviše privlači, ali samo ako će ista ta žena s vremenom znati pokazati i da je ranjiva.

@thoughtcatalog

Majčinski brižne.

Iako ženama ne treba dijete da bi bile u potpunosti žene, bar tako razmišljamo u modernom dobu, no u prirodi svakog muškarca jest da bira ženu koja bi mogla biti savršena, brižna majka njegovom djetetu….

@thoughtcatalog

Ekscentrične.

Žene koje vole biti drugačije, koje se vole isticati i pritom se ne zamarati tuđim mišljenjem, e to je još jedna prijeko potrebna karakteristika s kojom ćete svog voljenog zauvijek držati uz Vas. Ili, točnije rečeno, s kojom će on Vas držati na dlanu, baš onako kako svaka žena sanja. Ne da nas razmaze, već da nas vole –  uz sve dužno poštovanje.

@kissesandmartini

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci