Make your day different

Logo Cover

Zaželjeli ste se dobre komedije? ‘Irish Wish’ s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi oduševit će sve obožavatelje kultnog filma ‘Freaky Friday’

Ako pripadate onoj skupini ljudi koja se zaželjela dobre komedije, ne trebate više tražiti! Na streaming platformu Netflix nedavno je stigla romantična komedija ‘Irish Wish’ koja čvrsto stoji na ljestvici najgledanijih naslova. U glavnoj ulozi gledamo nekadašnju dječju i teen zvijezdu Lindsay Lohan koja se u velikom stilu vratila u Hollywood, a ukoliko ste obožavali kultnu komediju ‘Freaky Friday’ prikovat će vas za male ekrane…

Malo tko može odoljeti američkim romantičnim komedijama, a novi Netflix film ‘Irish Wish’ baš je sjajna razbibriga i prilika za cjelodnevno ljenčarenje ispod dekice.

Film s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi donosi šaljivi obrat s mnoštvom urnebesnih situacija koje će vas nesumnjivo podsjetiti na njezinu kultnu komediju s početka milenija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 2024lilo (@lohanicons)

Film započinje romantičnim vjenčanjem na koje urednica Maddie, koju tumači Lindsay Loha, pristiže kao gost koji samo razmišlja o danu kada će ona postati mladenka. Njezine želje slučajno (ili namjerno!) izazovu promjene u njezinom životu te se odjednom probudi kao zaručnica zgodnog autora Paula!

Iako se naizgled čini kao još jedan romantični film s predvidljivim završetkom, film Janeen Damiana probudit će nostalgiju svih koji su ranije uživali u filmovima 37-godišnje glumice.

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/promo

Slični članci