Make your day different

Logo Cover

Zavodljivo donje rublje imperativ je za Valentinovo! Izdvojili smo 11 (seksi!) modela koji će vam podići samopouzdanje i začiniti strasti

Bliži se Valentinovo, najromantičniji dan u godini, kada većina žena – bilo za sebe ili nekog muškarca, najradije uskače u izazovno donje rublje. Nemoguće je poreći da čipkasti i transparentni donji veš u trenu podiže samopouzdanje, ali i unosi dozu romantike u spavaću sobu. Žudite li za malo drugačijim grudnjacima i gaćicama u kojima ćete se osjećati zavodljivo i zagolicati maštu svog odabranika, pronašli smo 11 genijalnih modela od kojih zastaje dah…

Neovisno o tome jeste li sretno zaljubljeni ili još uvijek uspješno održavate status solerice, Valentinovo je dan kada svi slave ljubav, a nema boljeg načina da ga obilježite od efektnog donjeg rublja.

Planirate li se posvetiti samo sebi ili uživati u kućnom dejtu sa svojim partnerom, zavodljivi grudnjak i gaćice apsolutni su imperativ.

@litappeal

Za Valentinovo slobodno možemo reći da je jedan od dana u godini kad je važnije ono što nosite ispod odjeće od nje same, a u kolekcijama brojnih brendova mogu se pronaći fantastični modeli gaćica i grudnjaka za svaki tip građe.

@agentprovocateur

Iako je crvena boja sinonim za ljubav, čipkasto, transparentno ili svileno donje rublje u crnoj, ružičastoj ili bež nijansi također može biti vrlo zavodljivo, posebice ako ga krase neki upečatljivi detalji.

@ninaserebrova

Osim što unosi dozu romantike u spavaću sobu, izazovni grudnjaci i gaćice podižu samopouzdanje i u trenu postaju vaša slatka tajna.

Bez obzira na to hoćete li Dan zaljubljenih provesti udvoje, s prijateljicama ili sami, valentinovska politika nalaže da tu večer nosite zavodljivo donje rublje koje će vam podići raspoloženje i učiniti vas samouvjerenijima.

@cristinabanani

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim donjim rubljem u kojem ćete se osjeti moćno i izgledati zavodljivo, izdvajamo 11 senzacionalnih modela iz aktualne ponude za svačiji ukus i tip građe:

Tezenis, 15.79 € + 7.29 €
H&M, 22.99 €
H&M, 30.99 € + 9.99 €
H&M, 30.99 €
ZARA, 19.95 € + 15.95 €
Intimissimi, 26.50 €
Intimissimi, 40.50 € + 13.50 €
Intimissimi, 40.50 €
Agent Provocateur, 165 € + 95 €
Kiki de Montparnasse, 620 €
Agent Provocateur, 775 € + 535 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci