Make your day different

Logo Cover

Zavirite u okićene domove poznatih Hrvatica: Anita Dujić Broadfoot pokazala blagdanski stol, Maja Šuput i Sonja Kovač pohvalile se jelkama

Malo je onih koji se još nisu zarazili predblagdanskom groznicom, osobito otkako je gradovima diljem svijeta zavladala adventska čarolija. Među onima koji su upili inspiraciju s ulica i svoj dom oživjeli lampicama, kuglicama, svijećama i popularnim Orašarima našle su se i brojne poznate Hrvatice, a fotografije njihovih raskošno uređenih domova već su preplavile Instagram. Dok su voditeljice Marijana Batinić i Doris Pinčić i glumica Anja Šovagović Despot pokazale (malo drugačije!) ukrase, pjevačica Maja Šuput i blogerica Sonja Kovač pohvalile su se okićenim jelkama, a dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot već je dekorirala i blagdanski stol…

Najljepši dio godine konačno je stigao, a raširenih ruku spremno su ga dočekale i mnoge slavne dame s domaće estrade.

Raskošna svjetla, okićena drvca i neodoljivi božićni simboli već su zavladali njihovim domovima, a maštovitih ideja za dekoriranje nije nedostajalo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Televizijska voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić nedavno su se, sa kćerkicama Enom i Rozom, preselili iz centra Zagreba u nešto mirnije naselje okruženo šumom.

Popularna Splićanka svoj novi stan dekorirala je alternativnim drvcem kojeg čine tek ogoljene grane, a ukrasila ga je svjetlucavim lampicama. Uz prozor je nadodala božićne čizmice s imenima svih članova obitelji, kao i njihovog četveronožnog ljubimca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anja Šovagović (@anjasovagovic)

Pomalo nekonvencionalnim blagdanskim ukrasom pohvalila se glumica Anja Šovagović Despot. 

Cijenjena glumica u svoj stan unijela je dašak blagdanske čarolije i tradicije – naime, umjesto klasičnog zimskog cvijeća poput božićne zvijezde, odabrala je borove grančice koje je ukrasila bračkim cvijećem, prekrasnim cvijetom napravljenim od bračkog kamena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović sama je priznala da se u njezin dom svakodnevno ‘ušulja’ novi ukras, a prije nekoliko dana svojim je obožavateljima pokazala kako je odabrala dekoraciju drvenog konjića, a djelić fotografije otkrio je i već okićeno božićno drvce.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anita Broadfoot (@anita__dujic)

Iako do svečanog božićnog ručka brojimo više od tjedan dana, bivša manekenka, a danas uspješna dizajnerica nakita i dekoraterka seta Anita Dujić Broadfoot već je otkrila kako će ukrasiti svoj blagdanski stol.

Bivša miss Turizma odlučila se za nenametljive i minimalističke dekoracije u skandinavskom stilu. Tako je na njezinom blagdanskom stolu svoje mjesto pronašao crni pribor za jelo, asimetrične sivo-bijele zdjele i tradicionalna božikovina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Premda se u mnogim kućanstvima bor tradicionalno kiti na Badnju večer, blogerica Sonja Kovač svoju jelku ukrasila je već na prvu nedjelju Došašća.

Svestrana influencerica jelku je, u čast podrške Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Kataru, okitila u navijačkom stilu – crvenim i bijelim kuglicama.

@xoxosonjakovac
Instagram Story Screenshot

Ipak, ove godine otišla je i korak dalje te je iznad svog kamina nadodala još jedno ‘drvce’.

No, ovoga puta riječ je o dekorativnim drvenim ljestvama koje je obogatila ukrasima Djeda Božićnjaka, zvijezdama i lampicama. Ukrašavanje ljestvi jedna je od najjednostavnijih, ali i najpopularnijih božićnih dekoracija te su sjajna alternativa klasičnim jelkama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Zgodna blogerica nije jedina slavna dama koja se već pohvalila okićenom jelkom. Bajkovito ukrašenu božićnu jelku pokazala je još prošlog tjedna i pjevačica Maja Šuput, baš kao i velikog Orašara, čarape s imenima članova obitelji te vjenčiće od borovine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Uskoro je i Maja pozirala sa sinom među brojnim igračkama i darovima, a među božićnim dekoracijama obitelji Tatarinov našle su se i svjetleće zvijezde, baloni, češeri i snjegovići.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci