Make your day different

Logo Cover

Zavirite u novi walk-in ormar Antonije Blaće! Zagrebački dom poznate voditeljice krasi raskošna garderoba o kakvoj sanja svaka fashionistica

Malo koja zaljubljenica u modu ne sanja o velikom ormaru punom odjeće i modnih dodataka, a ta maštarija za Antoniju Blaće postala je stvarnost. Karizmatična voditeljica preuređivala je svoj zagrebački dom i jednu praznu prostoriju odlučila pretvoriti u garderobu. Poznata producentica ne krije koliko je uzbuđena što će u svom stanu uskoro imati malo pravo modno carstvo, a na društvenim mrežama otkrila je djelić uređenja i izazvala malu zavist…

Prije nekoliko dana RTL-ova zvijezda Antonija Blaće pohvalila se kako radi preinake u svom domu u Zagrebu, no nije htjela otkriti kojoj je prostoriji odučila podariti novo ruho.

 
 
 
 
 
 

Popularna 41-godišnja voditeljica tada je poručila kako je riječ o  ‘ostvarenju sna u nastajanju’, a čini se kako sada nije mogla odoljeti da ne pokaže djelić uređenja novog kutka u raskošnom stanu.

@antonijablace

Naime, svestrana producentica iskoristila je prazan prostor svog doma, koji je, prema njenim riječima, ‘premalen za sobicu, a prevelik da stoji prazan’, te od njega napravila walk-in ormar.

  Advertisement
  Advertisement

Poznata Šibenčanka podijelila je fotografiju velike garderobe na Instagram Storyju, ne skrivajući koliko je uzbuđena što će na nove police uskoro staviti svu svoju odjeću i modne dodatke: ‘Jedva čekam da vam pokažem!’.

 
Instagram Story / Screenshot

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Antonija Blaće intenzivno je vježbala kako bi se riješila kilograma viška i postigla željeni izgled prije sezone kupanja. Voditeljica se predano držala posebnog režima prehrane i redovito trenirala, a zavidnim rezultatom ostavila je sve bez daha.

 
 

Usto, uvijek dobro raspoložena producentica objavila je i priručnik o pravilnoj prehrani pod nazivom ‘#LjetoBezParea’ koji je pobudio veliki interes javnosti čim je ugledao svjetlo dana.

@antonijablace

Foto: Instagram

Advertisement
Advertisement

Slični članci