Make your day different

Logo Cover

Zavirite u moderno uređenu kuhinju Karmele Vukov Colić! Sve su ponajviše oduševili zanimljivi detalji koji joj daju posebnu toplinu i šarm

Iako je javnost zna kao bivšu HRT-ovu voditeljicu, Karmela Vukov Colić može se pohvaliti i uspješnom kulinarskom karijerom, a malo tko ne bi volio kušati delicije koje izlaze iz njezine kuhinje. Autorica bloga CiaOKarmela rijetko pokazuje svoj dom na društvenim mrežama, no ipak nije mogla odoljeti da ne otkrije kako izgleda njen omiljeni kutak u kojem svakodnevno provodi najviše vremena. Poznata novinarka objavila je fotografiju moderno uređene kuhinje i oduševila mnogobrojne pratitelje zanimljivim detaljima koji joj daju poseban šarm…

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljica i od nedavno gastro blogerica Karmela Vukov Colić na Instagramu često dijeli simpatične trenutke iz privatnog života, no rijetko kada pokazuje kako izgleda unutrašnjost njezinog doma.

 
 
 
 
 
 

Na oduševljenje javnosti, 53-godišnja autorica bloga CiaOKarmela pohvalila se raskošnom kuhinjom, uređenom u industrijskom stilu, kojom dominiraju tamni i neutralni tonovi te svijetlo drvo.

@karmela_vukov_colic

Drvene grede ‘spuštaju’ se nad šank, koji ujedno služi i kao radna ploha, a ispred njega postavljene tri barske stolice izrađene od svijetlog drveta. Zid krase stare cigle, dok je dio iznad samog štednjaka pobojan u crno i upotpunjen pločom s natpisom: ‘Meals and memories’.

  Advertisement
  Advertisement

Mnogima su se ponajviše svidjele ladice u srebrnim bojama, ali i detalji koji čitavoj prostoriji daju posebnu toplinu i šarm, poput začinskog bilja, teglica, zdjele s voćem i uokvirenih fotografija.

 
@karmela_vukov_colic

‘Ovo mi je jedno od pet najdražih mjesta na svijetu’, poručila je s ponosom nekadašnja HRT-ova zvijezda i zaradila same pohvale na račun ukusno i moderno uređenog interijera.

 
 

Inače, Karmela Vukov Colić trenutno vodi emisiju ‘Recepti svete Hildegarde’ na Laudato TV-u, glumi u predstavama, piše blog o putovanjima, kuhanju i ručnom radu pod nazivom ‘CiaOKarmela’, a objavila je i knjigu s receptima ‘Kuharica života’ koja je pobudila veliki interes domaće javnosti.

@karmela_vukov_colic

Foto: Instagram

Advertisement
Advertisement

Slični članci