Make your day different

Logo Cover

Zavirite u jedan radni dan Tihane Lazović i Nataše Janjić

Dvije talentirane glumice na svojim su Instagram profilima objavili fotografije sa snimanja njihovog novog projekta, a na njima je sasvim vidljivo koliko se glumački posao razlikuje od onog uredskog

Prije dva dana započelo je snimanje filma ‘Alesi’ pod redateljskom palicom Barbare Vekerić, čiju će naslovnu ulogu tumačiti talentirana Tihana Lazović, a  zapaženiju ulogu u scenariju imati će i njezina kolegica Nataša Janjić. Budući da se radnja drame odvija na Pelješcu, cijeli filmski set se smjestio na ovaj prekrasni poluotok smješten na jugu Dalmacije, pa tako ovim dvjema ljepoticama nije preostalo ništa drugo doli spojiti posao i užitak.

#glamlife#acctresslife#celebity#vino#peljesac

Objavu dijeli Tihana Lazovich (@tihanalazovich)

Naime, pauze između dugotrajnih snimanja, dvije lijepe glumice provode krstareći po ljepotama jadranske obale, a svoju idilu ovjekovječile su s par zajedničkih fotografija i tako svojim obožavateljima dopustili da zavire iza kulisa snimanja filmskog seta.

#aleksi#sisters#shooting#movie#boat

Objavu dijeli Tihana Lazovich (@tihanalazovich)

Budući da će snimanje ovog igranog filma potrajati sve do početka rujna, sigurni smo kako će lijepe glumice u potpunosti iskoristiti sve čari glumačkog posla i na najbolji mogući način provesti ovo radno ljeto pred njima.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci