Make your day different

Logo Cover

Zaruke kao iz bajke: Zvijezda serije ‘Tračerica’ Ed Westwick zaprosio djevojku na visećem mostu s čarobnim pogledom na švicarske Alpe

Engleski glumac Ed Westwick, koji se proslavio ulogom karizmatičnog zavodnika Chucka Bassa u hit seriji ‘Tračerica’, zaprosio je svoju djevojku i glumicu Amy Jackson. Markantni glumac pred svoju izabranicu kleknuo je na jednoj od najljepših lokacija – visećem mostu u švicarskom G‘staadu, odakle se pruža spektakularan pogled na švicarske Alpe, a na društvenim mrežama pohvalio se sretnim vijestima i objavio fotografije koje oduzimaju dah…

Ed Westwick, glumac koji je svjetsku slavu stekao ulogom Chucka Bassa u teen seriji ‘Tračerica’, uskoro se ženi za dugogodišnju djevojku, glumicu Amy Jackson.

Pitanje svih pitanja 36-godišnja zvijezda ‘Tračerice’ svojoj izabranici postavio je na čarobnoj lokaciji u Švicarskoj, gdje su otputovali na skijanje, a sve detalje sretni par otkrio je na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amy Jackson (@iamamyjackson)

Prosidba je ‘pala’ na visećem mostu u švicarskom G‘staadu, odakle puca pogled na snijegom prekrivene Alpe. Na jednoj od fotografija vidi se kako su ih okupljeni prolaznici pustili da uživaju u trenutku, nakon čega su svi pohrlili čestitati novopečenim zaručnicima.

Objava je u pet sati skupila dva milijuna lajkova. ‘Uočen: Chuck Bass je konačno zaprosio ljubav svog života. Što će B reći na to?’, ‘Naš Chuck Bass će sada službeno biti oženjen’, bili su samo neki od komentara obožavatelja serije ‘Tračerice’.

Glumac poznat po ulozi playboya Chucka Bassa i 31-godišnja engleska manekenka, čija se filmska karijera veže za Bollywood, skupa su od 2021. Upoznali su se na trkalištu Formule 1, Silverstoneu, piče Daily Mail. Ona iz bivše veze s engleskim hotelijerom Georgeom Panayiotouom, ima 4-godišnjeg sina Andreasa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ed Westwick (@edwestwick)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci