Make your day different

Logo Cover

Zara je lansirala gotovo identičnu ružičastu haljinu koju je proslavila Carrie Bradshaw! Cijena joj je pristupačna, a našli smo i slične modne dodatke

Bilo da ste velika ljubiteljica ‘Seks i grada’ ili ste tek pogledali pokoju epizodu na televiziji, sigurno ste upamtili ružičastu mini haljinu protagonistice Carrie Bradshaw. Kolumnistica, koju utjelovljuje glumica Sarah Jessica Parker, na malim ekranima isfurala ju je uz crne gležnjače i remen sa zakovicama, a ovaj look zaradio je kultni status. Čini se kako je popularna serija bila izvor inspiracije i Zarinim dizajnerima, jer je u novoj kolekciji osvanuo gotovo isti model vrlo pristupačne cijene. U nastavku donosimo slične komade s kojima lako možete rekreirati njezin stajling…

Neke odjevne kombinacije iz čuvenih serija i filmova nikada ne odlaze u zaborav, a među njima je i jedan outfit Carrie Bradshaw, glavne junakinje ‘Seks i grada’, kojoj je život udahnula holivudska zvijezda Sarah Jessica Parker.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Riječ je o izdanju u kojem glavnu ulogu igra ružičasta mini haljina u kombinaciji sa širokim remenom upotpunjenim zakovicama, bisernom ogrlicom i crnim gležnjačama visokih potpetica.

@krokos57

Da kultni stajling i dalje živi svojih pet minuta, potvrdili su dizajneri španjolskog modnog diva Zare koji su upravo u njemu pronašli inspiraciju za dio svoje proljetne kolekcije.

Naime, u trgovine Hrvaticama omiljenog high street brenda stigao je nevjerojatno sličan model u identičnoj nijansi ružičaste boje koji se prodaje po pristupačnoj cijeni od svega 300 kuna.

 
Zara, 299,90 kn

S obzirom na to da je riječ o kreaciji koja je tek nedavno ugledala svjetlo dana, još je dostupna u svim konfekcijskim brojevima na službenim stranicama brenda, kao i u većini fizičkih dućana.

Ako ste odmah poželjeli ‘posuditi’ modnu kombinaciju omiljene kolumnistice malih ekrana, istražili smo aktualnu ponudu i pronašli slične dodatke s kojima će vam to lako poći za rukom:

Bershka, 119,90 kn
Zara, 179,90 kn
ASOS, £6

Foto: Instagran / Zara / Bershka / ASOS

Slični članci