Make your day different

Logo Cover

Započela je vladavina Raka! Idućih 30 dana sreća će se nasmiješiti Škorpionima i Bikovima, a dobro će proći još jedan znak…

Ljeto je službeno pokucalo na vrata, a u astrološkom smislu ljetni solsticij označava prijelazak s avanturističkog Blizanca na emocionalnog Raka. Idućih 30 dana biti će vrijeme povezivanja s najbližima, a kojim horoskopskim znakovima će se nasmiješiti sreća, doznajte u nastavku…

Početak ljetnog solsticija u zodijaku označava početak vladavine romantičnog i emotivnog Raka. Idućih tjedana mnogima će porasti zanimanje za preslagivanje obiteljskih i ljubavnih odnosa, a stvari će ići u korist Škorpionima, Bikovima, ali i samom Raku.

@fashiondesfemmes

U idućih mjesec dana mnogi će se početi povezivati sa svojim precima i članovima kućanstva. Bit ćete osjetljiviji na vibracije iz okoline i imat ćete više razumijevanja za druge. Neki će udomiti napuštenu ili bolesnu životinju, nuditi pomoć izbjeglicama i žrtvama potresa ili donirati staru odjeću i igračke susjedima.

@fashiondesfemmes

U ljubavnom aspektu najviše sreće imat će Bikovi, ali i Blizanci, koji postaju spremni za nove podvige. Neki će parovi proslaviti zaruke, a neki će odlučiti da žele započeti zajednički život. Novčana pitanja dolaze u središte zanimanja. Mnogima se otvara prilika za dodatnom zaradom.

@fashiondesfemmes

Rakovi će stvarati probleme tamo gdje ih nema, u pozadini čega će ležati nesigurnost. Vrijeme je da izađu iz sjene i stupe u akciju, posebice su planete u njima odgovarajućim položajima.

 
@fashiondesfemmes

Škorpioni će biti orijentirani na posao, ali njihov trud neće biti zanemaren. Razdoblje koje slijedi pogodno je za štednju, ali i učenje i polaganje važnih ispita u kojima ćete imati sreće.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram
 

 

Slični članci