Make your day different

Logo Cover

Zapanjujući izgled Nicole Kidman: Što se to dogodilo lijepoj Oskarovki?

Blijeda, gotovo bezizražajnog lica, s trendi raščupanom i spuštenom punđom te u dugoj, zlatnoj haljini Nicole Kidman, zvijezda hit serije ‘Male laži’, pojavila se na dodjeli 53. country nagrada ACM u Las Vegasu gdje je njezin suprug Keith Urban bio nominiran u nekoliko kategorija, a umjesto da zadivi stylingom, glumačka zvijezda je, sudeći prema komentarima – opasno podbacila.

Te je večeri Keith Urban imao razlog za slavlje. Kući se vratio s nagradom za pjesmu ‘The Fighter’ s Carrie Underwoodom. Njegova lijepa supruga Nicole Kidman stigla je u njegovoj pratnji kako bi mu dala podršku, a potrudila se i da bude zapažana. Međutim, glumačka diva koju modni kritičari nerijetko proglašavaju modnom ikonom, ovoga je puta podbacila.

@dequemeolook

 

@dequemeolook

U haljini, koju potpisuje Michael Kors, pretjerana mršavost dolazila je do izražaja, a boja se gotovo stopila s bojom njezine kose. Nenametljiv make up nimalo nije pomogao općem dojmu. Ipak, 50 – godišnja glumica, koja trenutno snima drugu sezonu hit serije ‘Male laži’ dojam je popravila jednim detaljem – golim leđima.

@bette9899

Foto: Instagram
PBZ

Slični članci