Make your day different

Logo Cover

Zanosna Renata Sopek partija na Zrću

Iako je poznata kao promotorica zdravog života, atraktivna voditeljica nije željela propustiti dobar provod u Noa Beach Clubu

Ljeto na Zrću je u punom zamahu, rasplesani partijaneri iz čitavog svijeta okupirali su dnevne i noćne plesne podije, a turistički djelatnici ne skidaju osmijehe s lica. Klub NOA niti ovog ljeta nije zaobišla zanosna Renata Sopek. Plavokosa RTL-ova voditeljica, spas od vrućina potražila je u jednom od atraktivnih bazena gdje se opustila sunčajući se ja jednorogu, nezaobilazni ljetni asesoar svake fashionistice.

@renatasopek

 

Iako je poznata kao ljubiteljica zdravog života, čini se da 38 – godišnja plavokosa ljepotica sebi ponekad dozvoli opuštanje na plesnom podiju uz vruće ljetne hitove. Odjevena u jednostavni svilekansti topić i šljokastu haljinicu,  lijepa je voditeljica istaknula isklesanu liniju, a svoje je plave uvojke stilizirala u popularnu pletenicu poput one kakvu nosi ukrajinska političarka Julija Timoshenko.

 

 

Tako je bilo i ovog puta, Renata se odlično zabavljala sa svojim prijateljicama koje su privlačile poglede mnogobrojnih posjetitelja NOA Beach Cluba. U mnoštvu sjajnih festivala i gostovanja vrhunskih svjetskih DJ-eva koji tek dolaze na Zrće, posebnu pažnju privlači Steve Aoki, koji će u NOI 16.8. održati jedan od svojih legendarnih nastupa za pamćenje.

 

 

 

Fotografije: Mario Pavlović Mili, Instagram


Slični članci