Make your day different

Logo Cover

Zaljubljena Maja Šuput progovorila o ljubavi i putovanju koje će trajati cijeli život, a za to ima specijalni povod….

Nije tajna da je Maja Šuput, nakon godina soliranja, napokon sreću pronašla u zagrljaju markantnog Nenada Tatarinova, hotelskog menadžera. I da im je nakon svega nekoliko mjeseci tajne romanse bilo jasno kako ostatak  života žele provesti zajedno. Danas, zaručnik i odabranik Majinog srca, slavi rođendan, a to je više nego dobar povod da zaljubljena glazbenica bez ustručavanja pokaže svoju nježniju prirodu. I to javno.

Ovo je slika sa našeg prvog putovanja. Tada smo jos krili da smo zaljubljeni. Ovo je i prva i posljednja slika na kojoj nismo zagrljeni. Jer se pravimo pred ljudima da smo prijatelji. Tada si mi se sviđao. Danas te volim. Sjedeći na tom dvosjedu nisam ni sanjala da ću za par mjeseci biti zaručena za tebe , danas sam presretna buduća žena. Tada sam mislila da smo na nekom zabavnom putovanju, danas planiram putovanje koje će trajati cijeli zivot . S tobom. Ti i ja. I presretna sam. Presretna sam i za svaku sijedu koju si dobio od onda. Znam da si ih dobio zbog mene ali ti stoje prokleto sexy. Želim ih jos. Želim da budes ovakav čovjek zauvijek. Jer si srce i duša. Želim da budes zdrav i u energiji. Jer me moras pratiti . Želim da mi i dalje govoriš sto puta na dan da me voliš. Jer onda i ja mogu tebi reći isto natrag. Želim da ti ovaj 35. rođendan bude najljepsi ikada,  jer ti to zasluzuješ . Sretan ti rođendan ljubavi moja, volim te…. 💖💖💖 – napisala je Maja Šuput u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu pri tom se ni najmanje ne libeći pokazati afekciju i sreću koju je pronašla u odabraniku svog srca, Nenadu Tatarinovu.

 

@majasuput

Ljubavna priča Maje i Nenada započela je proteklog ljeta kada je 38 – godišnja glazbenica odsjela u šibenskom hotelu gdje ju je Nenad osobno dočekao kao VIP gošću. Nedugo nakon fatalnog susreta, par je započeo svoju romasu, a 11. siječnja, na njihovom zajedničkom putovanju na Maldive, Nenad je Maju pitao želi li postati njegova zakonita supruga, a glazbenica nije dugo dvojila s odgovorom.

@majasuput

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci