Make your day different

Logo Cover

Zaljubili smo se u ova dva pletena kombinezona sa sniženja koja još stignete kupiti za manje od 150 kuna, a mogu se nositi i po doma i vani

U popularnim high street dućanima traje drugi krug sezonskih sniženja na kojima možete uloviti odlične odjevne komade po dvostruko nižim cijenama od originalnih. Snižena ponuda španjolskog modnog diva Zare vrvi od fantastičnog pletiva bez kojeg ne možemo zamisliti zimu, a za oko su nam posebno zapela dva kombinezona nosiva i po doma i vani koja se još mogu kupiti za manje od 150 kuna…

Ako ste se ovih dana odlučili počastiti nekim novim odjevnim predmetom i osvježiti zimsku garderobu, u omiljenim dućanima još uvijek traju sezonska sniženja, stoga niste mogli odabrati bolje vrijeme.

Hrvaticama omiljeni španjolski brend Zara snizio je velik dio asortimana i do 60 posto, a u moru genijalne odjeće posebno su se izdvojila dva pletena kombinezona koja se mogu isfurati na milijun načina i u svakoj prilici.

Zara

Rebrasti modeli istog kroja razlikuju se u tek u duljini nogavica i bojama pa svaka zaljubljenica u modu može odabrati onaj koji bolje pristaje njezinoj građi, ali i modnom izričaju. S obzirom na to da su satkani od recikliranog poliestera, ovi kombinezoni vrlo su ugodni za nošenje.

Reciklirani poliester dobiven je od reciklirane PET plastike i plastičnih boca. Plastična boca koju ubacite u reciklažni spremnik odvodi se u postrojenje za odabir i razvrstavanje otpada.

 
Zara

U tim se postrojenjima različite vrste plastike razvrstavaju i prenamjenjuju. PET plastika se čisti, mrvi i reciklira u novo reciklirano poliestersko vlakno od kojeg je satkan i ovaj chic kombinezon.

Regenerirana vlakna imaju slična svojstva kao i sirovi poliester; snažna su, otporna i izdržljiva, a najbolja stvar je što se uvijek mogu iznova reciklirati.

Zara, 149,90 kn

Dok će se dugi smeđi kombinezon idealno složiti uz prošivenu jaknu i tenisice ili combat gležnjače, kratki model u tamnobež nijansi izgledat će sjajno s čizmama do koljena i najlonkama u smeđoj, crnoj, sivoj ili zelenoj boji.

Iako izgledaju znatno skuplje, ova dva kombinezona dostupna su u prodaji po vrlo niskim cijenama. Kratki model još stignete kupiti za svega 120 kuna, dok će vas dugi stajati 150 kuna.

Foto: Zara

Slični članci