Make your day different

Logo Cover

Zagrebački LMF Festival dobio je veliko priznanje! Prestižni britanski magazin DJ Mag uvrstio ga je na popis 100 najboljih svjetskih festivala

Zagrebački LMF Festival, jedan od vodećih festivala elektronske glazbe u Hrvatskoj, dobio je veliko priznanje. Prestižni britanski magazin DJ Mag uvrstio ga je na svoj popis 100 najboljih svjetskih festivala u 2024. godini, smjestivši ga na 61. mjesto. Time se LMF Festival našao u elitnom društvu s festivalima poput Tomorrowlanda, EDC-ja i Ultre.

DJ MAG, najprestižniji globalni brand elektronske glazbe, već drugu godinu za redom uvrstio je zagrebački LMF Festival u svjetsku elitu izborom u TOP 100 festivala svijeta.

LMF Festival je jedan od rijetkih koji je stopostotno u hrvatskom vlasništvu, a unatoč tome što je jedan od najmlađih festivala elektronske glazbe u Hrvatskoj, već je drugu godinu za redom nagrađen ovom prestižnom nagradom.

Svake godine LMF postavlja granicu sve više, a nakon ovog, četvrtog izdanja, etablirao se i apsolutno zasluženo stavio na mapu najvažnijih elektroničkih festivala u regiji. Do sitnih jutarnjih sati plesalo se na apsolutne magove ove scene koje su predvodila imena poput Dom Dolla, Argy, Chris Lake, Mind  Against, Claptone, Matroda, Dubfire, Sam Paganini uz jake snage regionalne i domaće elektro scene.

Jarun je tako postao veliki klub na otvorenom i mjesto druženja i uživanja – jer koji klub u Zagrebu može ponuditi ovakav svjetski clubbing doživljaj? Posjetitelji koji su, prema statistici organizatora, pristigli iz čak 39 zemalja svijeta, apsolutno su oduševljeni samim festivalom, a oni najvjerniji posjetitelji iz SAD-a, bez problema su se uvjerili da festival može stati rame uz rame svom festivalskom bratu u Las Vegasu.

Foto: Promo/Marko Lopac


Slični članci