Make your day different

Logo Cover

Zagreb je dobio jedno baš kul mjesto na kojem će se održavati kreativne i edukativne radionice, umjetničke izložbe te pop-up druženja

Zagreb je dobio novu zanimljivu modno-kulturno destinaciju. Brend Zagreb Social Club napokon je otvorio vrata svog kreativnog prostora koji objedinjuje showroom, umjetničku galeriju i prostor gdje će se održavati različite kreativne radionice.

‘Očekuje Vas prva serija izložbi koje organiziramo u suradnji s BECK’S pivom, izložbi gdje ćemo predstaviti rad mladih umjetnika, ali isto tako ti umjetnici će doraditi u svom stilu naše prepoznatljive maskirne jakne koje će ići na aukciju, a sam umjetnik bira da li će sredstva s aukcije ići za njegov budući projekt, da li će biti donacija nekoj humanitarnoj akciji ili nekome slabijeg imovinskog statusa. U suradnji s likovnjacima iz OMART Radionica organizirat ćemo kreativne i edukativne radionice za male i velike, a u planu su nam također i radionice samo za velike’,  izjavio je Ali Mirza Mulabegović, osnivač Zagreb Social Cluba.

Ali Mirza Mulabegović i Nina Badrić

 

 
 

Zagreb Social Club je nastao 2017. kao novi projekt Ali Mirze Mulabegovića, koji već stoji iza modnog branda younghearts.

 

Zagreb Social Club kreće od ideje da streetwear bez kulture tj zajednice je samo moda, te zato ima tri stupa kao temelj branda. Prvi stup je moda, drugi stup je kultura, a treći stup je zajednica gdje sudjeluju, ali i organiziraju humanitarne akcije.

Pogledajte FOTO galeriju:

Ali Mirza Mulabegović i Nenad Sovilj

Amila i Ali Mirza Mulabegović
Ali Mirza Mulabegović, Matija Cvek i Suzana Horvat


Zagreb Social Club
Nana Nadarević i Silvije Pleština
Dajana Pajkić

 

Foto: Goran Perešin

Slični članci