Make your day different

Logo Cover

Za rastopiti se! Marko Tolja raznježio obožavatelje prizorom starijeg sinčića Mara, koji otkriva čijim bi skijaškim stopama mogao krenuti

Brojni poznati Hrvati trenutačno uživaju na skijanju na različitim destinacijama, a na društvenim mrežama otkrivaju dašak svoje snježne idile.Veliki zaljubljenik u zimske aktivnosti je i riječki glazbenik Marko Tolja, koji je s obitelji otputovao na padine Andala, dolini između gorskog područja Dolomiti Brenta i skijaškog središta Paganella. Upravo je ondje na skije već drugu godinu zaredom stao i njegov sinčić Maro, a ponosni tata nije mogao odoljeti da se ne pohvali uspješnim skijaškim pothvatima svog mališana koji otkrivaju čijim je stopama krenuo…

Riječki glazbenik Marko Tolja veliki je zaljubljenik u skijanje, a ove godine s obitelji je otputovao na talijanske Andale.

Osim 39-godišnjeg jazz&swing glazbenika, na skijama je vješt i njegov 4-godišnji sinčić Maro, koji je na pravom putu da postane pravi profesionalac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Tolja (@marko.tolja)

‘Budućnost hrvatskog skijanja’, poručio je simpatični glazbenik uz fotografiju svojeg nasljednika koji se samostalno spušta niz skijašku stazu, a prizor je u kratkom roku oduševio njegove obožavatelje koji su mu predvidjeli blistavu skijašku budućnost po uzoru na uspješnog hrvatskog skijaša Ivicu Kostelića.

‘Bude kao Ivica, i skije i jedro’, ‘Ma odličan je’, ‘Uživajte’, bili su samo neki od komentara.

Autor hita ‘Nismo znali bolje’ kasnije je podijelio njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj stoje jedan nasuprot drugoga u startnim skijaškim pozicijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Tolja (@marko.tolja)

‘Tolja Vs. Tolja’, napisao je i izazvao salve smijeha.

Podsjetimo, Ana i Marko vezu su započeli prije deset godina. Upoznali su se Opatiji, gdje je ona tada živjela zbog posla, a osvojila ga je i izgledom i osobnošću.

Par je u bračnu luku uplovio 2018. godine, a u veljači 2019. godine stigao im je prvi sinčić Maro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Tolja (@marko.tolja)

Da će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana, jazz i swing pjevač obznanio je sredinom travnja, uz predivnu obiteljsku fotografiju.

Krajem rujna stigao im je drugi sinčić kojem su nadjenuli ime Niko.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci