Make your day different

Logo Cover

Za rastopiti se! Marija Borić Jerneić objavila prvu fotografiju kćerkice Rite, ali i otkrila kako je stariji sinčić prihvatio njen dolazak

Obitelj glumice Marije Borić Jerneić i supruga, uglednog HDZ-ovca Branimira Jerneića, početkom listopada postala je bogatija za još jednog člana – kćerkicu kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Rita. Popularna glumica sada je objavila prvu fotografiju svoje novopridošle nasljednice i rastopila mnoga srca intimnim prizorom koji otkriva kako se prvorođeni sinčić Roko slaže s mlađom sestricom…

Domaća glumica Marija Borić Jerneić i suprug Branimir Jerneić početkom listopada dobili su drugo zajedničko dijete.

Popularna 43-godišnja glumica na društvenim mrežama rijetko iznosi detalje iz privatnog života, no sada nije mogla odoljeti da se ne pohvali preslatkim prizorom svojih mališana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Jerneić (@maraboop)

‘Dragocjene uspomene ovih dana…’, poručila je zvijezda serije ‘Najbolje godine’ uz crno-bijelu fotografiju koja prikazuje kako trogodišnji sinčić Roko grli mlađu sestricu Ritu, a prizor je raznježio njezine pratitelje.

‘Prelijepi su’, ‘Ljubav’, ‘Cijeli svijet’, ‘Ljubavi male’,  bili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja koji su se poistovjetili s njihovim bratskim odnosom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Jerneić (@maraboop)

Podsjetimo, Marija i Branimir Jerneić vjenčali su se 2019. godine na privatnoj ceremoniji, a među poznatim uzvanicima bili su Sandra Perković, Ana Maras Harmander, Lana Gojak Bajt i mnogi drugi.

Prije nego li se udala za Branimira, Marija je vješto skrivala svoj ljubavni život od očiju znatiželjnika, a njihovih zajedničkih fotografija gotovo da i nije bilo na društvenim mrežama. Jedino je Branimir jednom objavio fotografiju na kojoj je tagirao OPG Borić, kojeg Marija ima s obitelji u rodnim Stubičkim Toplicama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Jerneić (@maraboop)

Nešto kasnije, na profilu Marijine prijateljice Sandre Perković osvanula je njihova zajednička fotografija snimljena na večeri kod naše proslavljene bacačice diska, koja je potvrdila kako je par u sretnoj vezi.

Branimir je ugledni HDZ-ovac i u stranci je od 1995. godine, a od 2004. do 2008. bio je pomoćnik tadašnjeg ministra Božidara Kalmete pa zatim i savjetnik Olega Butkovića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Jerneić (@maraboop)

U jeku pandemije koronavirusa, u ožujku 2020. godine, supružnici su postali roditelji prvog zajedničkog djeteta – sinčića Roka.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci