Make your day different

Logo Cover

Za ovaj trik s korektorom nismo znale, a taaaako dobro ‘razbuđuje’ cijelo lice!

Za ovaj trik s korektorom nismo znale, a tako dobro ‘razbuđuje’ cijelo lice! U samo nekoliko sekundi sa svega nekoliko poteza korektorom, lice će postati svježije i budnije – savršeno za jutarnje prikrivanje vječnog umora….

‘Trik je toliko dobar da ga svaka cura mora znati, jer korektor, osim što dobro skriva tamne podočnjake, prištiće i iznenađenja na koži, može jako dobro osvježiti cijelo lice’, s oduševljenjem je napisala Trine Jensen, autorica portala Her, nakon što joj ga je otkrila njena profesionalna šminkerica. A trik je toliko dobar da ćemo se njime odsad služiti svako jutro.

@beautybysarah

Nema osobe kojoj ujutro ne treba svježiji, odmorniji izgled i dok se koncentriramo da ‘osvježimo’ područja oko očiju, dio oko usta i nosa zanemarujemo, a upravo tamo često imamo najviše mrljica. Da bi taj dio lijepo izjednačili, namažite korektorom područja oko nosa i usta, razmažite i uklopite s make upom. Možda nikada niste probali na ovaj način osvijetliti i osvježiti područja oko nosa i usta pa svakako pokušajte, rezultat odmornijeg izgleda jako će vas iznenaditi.

@beautybysarah

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci