Make your day different

Logo Cover

Za ova 4 znaka Zodijaka proljeće će biti obilježeno ljubavlju! Samci bi mogli naći srodnu dušu, a zauzete očekuje razdoblje ispunjeno užicima

Ljubav ne bira godišnja doba, ali postoji nešto izrazito romantično u buđenju prirode, dužim sunčanim danima i svim ostalim čarima koje proljeće nosi sa sobom. Ovo razdoblje unosi svjež i poletan duh te mnoge tjera da poduzmu odvažne korake u svim aspektima života – pa tako i na ljubavnom planu. U nastavku doznajte koja će se četiri horoskopska znaka u narednim danima posebno posrećiti kada je riječ o ljubavi…

Osim što željno iščekuju ili već slave rođendane, horoskopski znakovi rođeni u proljetnim mjesecima mogu očekivati i uzbudljiv ljubavni život.

 
 
 
 
 
 

Naime, 14. travnja planet ljubavi, Venera, zauzet će svoje mjesto u znaku Bika, a 13. svibnja Jupiter, poznat kao planet avanture i napredovanja, vratit će se u svoj dom u znaku Riba.

@anajohnson

Ova dva datuma važna su za svaki znak Zodijaka, jer će osvijetliti put prema traženju zadovoljstva u partnerskim odnosima, usmjeriti znakove u traganje za ljepotom u drugim ljudima, probuditi energiju i otvoriti beskrajne mogućnosti.

  Advertisement
  Advertisement

Prema pisanju Elite Dailyja, trenutak koji će najviše obilježiti ljubavni aspekt znakova očekuje se 23. svibnja, kad će pomrčina Mjeseca u zviježđu Strijelca otkriti sve tajne u romantičnim odnosima i tako ih unaprijediti.

 
@anajohnson

Iako većina znakova Zodijaka može očekivati uzbudljivo proljeće na ljubavnom polju, ova četiri sreća će se, ipak, najviše osmjehnuti.

 
 

Ovan

Kako kod Ovnova uvijek sve biva naglo i iznenada, romantični poriv osjetio se odmah po ulasku Venere u njihov znak – 21. ožujka. Usto, pripadnici ovog znaka kroz čitavo proljeće imat će još puno razloga za slavlje koji će ih podsjetiti koliko zapravo vrijede.

Advertisement
Advertisement

Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka posvetit će se ljubavi prema samima sebi kako bi je potom mogli pružiti drugima. Ako su tijekom zime bili neodlučni, pun Mjesec u njihovom znaku probudit će ljubavne nagone i natjerati ih da krenu u lov.

@the.stylish.project

Bik

Ovaj znak Zodijaka nadaleko je poznat kao nepopravljivi romantičar pa će ovog proljeća krenuti u potragu za svojim idealnim partnerom, odnosno nekim tko je stabilan i prizemljen.

Planet ljubavi – Venera, koji je zavladao ovim znakom 14. travnja dodatno će pospješiti potragu za romantikom, a pun Mjesec 26. travnja donijet će odgovor na pitanje koji bi od potencijalnih partnera uistinu mogao biti onaj pravi.

@the.stylish.project

Blizanci

Venerin put će se nastaviti kroz zviježđe ovog horoskopskog znaka od 8. svibnja, što će Blizance potaknuti da iskoriste sve svoje atribute i pokažu da su zaista idealni partneri. Nađete li se u blizini pripadnika ovog znaka, teško ćete odoljeti njegovim dosjetkama, stavu i laskanju.

Ljubavna situacija će postati ozbiljnija od 23. svibnja, kad će pomrčina Mjeseca natjerati individualne Blizance da se odvaže na dijeljenje ozbiljnih ljubavnih emocija s odabranima.

@the.stylish.project

Rak

Na samom rubu proljetne sezone ovaj znak Zodijaka stići će na posljednji ljubavni vlak. Pod vodstvom Venere, koja u njihov dom ulazi 2. lipnja, Rakovi će početi osjećati i manifestirati ljubav ne samo prema drugima, već i prema sebi samima. Romantičan kraj proljeća za ove će sanjare označiti početak još uzbudljivijeg ljeta.

Pripremila: Silvija Valjin / Foto: Instagram

Slični članci