Make your day different

Logo Cover

YSL Beauty predstavlja novu Lash Clash maskaru u smeđoj boji za prirodni volumen trepavica i potpunu privlačnost pogleda

Lash Clash maskara lansirana 2022. jedna je od najvećih Yves Saint Laurent beauty make-up uspješnica. Čini ju jedinstvena kombinacija: veliki volumen i bogati crni pigmenti. U 2023. Yves Saint Laurent beauty predstavlja potpuno novu Lash Clash maskaru u smeđoj boji!  

Pomičući granice miješanjem žutih, crvenih i crnih pigmenata kako bi se stvorila savršena smeđa boja, nova nijansa Lash Clash obećava da će biti ultimativni odabir onih koji žele veliki volumen i prirodan finiš.  

Odmičući nas od overnoir crne nijanse, smeđa maskara nudi točku razlike, novu izjavu stila za žene koje se usuđuju isprobati nešto drugačije s bojom koja daje intenzitet i dubinu.

@cribuccino

Odvažna i moderna ova maskara djeluje svježe i drugačije i osigurava veliki volumen za naglašeni izgled trepavica uz univerzalnu smeđu koja će prirodno naglasiti privlačnost pogleda. 

Formula maskare Lash Clash pruža dosad neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima za teksturu, iznimno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja. Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijima sadrži najsuvremeniju mješavinu sastojaka za veći volumen uz odvažno intenzivnu boju. 

Kako koristiti Lash Clash maskaru za potpuni volumen?

1) Počnite s nanošenjem od korijena trepavice na unutarnjem kutu oka. Prijeđite četkicom kroz trepavice u smjeru prema gore i prema van. Usmjerite trepavice prema gore pri korijenu i nakratko ih zadržite u tom položaju prije nego što ih začešljate prema gore kako biste ih razdvojili i produžili.  

2) Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima od korijena do vrhova kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice. Upotrijebite samo vrh četkice kako biste nanijeli maskaru na pojedine trepavice na vanjskom kutu oka.  

3) Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima prema dolje, od korijena do vrhova, kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice Počnite s nanošenjem od korijena trepavice na unutarnjem kutu oka.  

 

4) Prijeđite četkicom kroz trepavice u smjeru prema gore i prema van. Usmjerite trepavice prema gore pri korijenu i nakratko ih zadržite u tom položaju prije nego što ih začešljate prema gore kako biste ih razdvojili i produžili.  

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli YSL Beauty Official (@yslbeauty)

5) Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima od korijena do vrhova kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice. Upotrijebite samo vrh četkice kako biste nanijeli maskaru na pojedine trepavice na vanjskom kutu oka.  

6) Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima prema dolje, od korijena do vrhova, kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.

Foto: Instagram/Promo
Slični članci