Make your day different

Logo Cover

Vruće bračne igrice Catherine Zete Jones i Michaela Douglasa

Glumački par Catherine Zeta Jones i Michael Douglas iza sebe broje 17 godina braka u kojem su zajedno prebrodili iznimno teške trenutke koji su u konačnici dodatno učvrstili njihov odnos. Ljubav i privrženost koju i dalje osjećaju jedno prema drugome, savršeno je dočarala fotografija njihovih najintimnijih trenutaka, a lijepa glumica ju je ponosno podijelila sa svojim mnogobrojnim obožavateljima

Jedna od najljepših žena svijeta broji 17. godinu braka s karizmatičnim glumcem Michaelom Douglasom, a unatoč činjenici da su preživjeli beskrajno teške trenutke u svojim životima, i dalje su jedno drugome najveći oslonac.

Vrijeme kada je 72 – godišnji Michael obolio od raka grla, a njegova 25 godina mlađa životna suputnica upala u tešku depresiju uzrokovanu bipolarnim poremećajem srećom je iza njih, pa skladni bračni par koji je odolio svim životnim neprilikama i ostao jedno uz drugo u dobru i u zlu, napokon uživa u trenucima sreće.

Da su ih teški trenuci samo dodatno zbližili i očvrsnuli njihovu ljubav, lijepa glumica je pokazala posljednjom objavom na svom Instagram profilu na kojem je sa gotovo milijun svojih obožavatelja podijelila intimne trenutke njihovog zajedništva.

‘Malo plesa i mnogo ljubavi’ – stoji u opisu fotografije koja je savršeno dočarala nesagledivu ljubav i privrženost koje osjećaju jedno prema drugome.

 

@catherinezetajones

 

Prelijepa Catherine u 17-godišnjem braku s glumačkom legendom postala je majka dvoje prekrasne djece; , 17- godišnjeg Dylana i 14- godišnje Caryse, a fotografije svojih najljepših obiteljskih uspomena često dijeli na društvenim mrežama pokazujući kako joj je obitelj nesumnjivo na prvom mjestu.

 

@catherinezetajones
@catherinezetajones
@catherinezetajones
@catherinezetajones
@catherinezetajones

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci