Make your day different

Logo Cover

Vrijeme prolazi, a Sheron ostaje ista i u 60-oj

Teško je povjerovati kako je prošlo 25 godina od jedne od najkultnijih scena u holivudskoj kinemografiji kada je Sharon Stone u ‘Sirovim strastima’ zavela gotovo cijeli svijet. Iako je napunila 59 godina, ova dama i danas uvjerljivo nosi titulu jedne od najljepših žena na svijetu.

Pa iako je sama u par intervjua priznala kako joj je bilo potrebno dugo vremena da se pomiri sa stvarnošću i pomiri se s činjenicom kako će i ona ostariti, gotovo je nadrealno vidjeti ženu koja svoje ‘zlatne godine’ nosi s toliko dostojanstva i odmjerenosti kao što ti čini ona.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

@sharonstone

U svijetu opsesivno opsjednutim ljepotom i mladošću,  suočena s prvim znakovima starenja, Sharon je upala u krug bjesomučnog odupiranja onome što neminovno slijedi.   ‘Tada sam sebi govorila da postajem starija, ali da zbog toga neću biti i manje aktivna. Stoga sam se odrekla alkohola i posvetila dijetama i vježbanju’, otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda za popularni časopis Shape, a njezine fotografije na Instagramu najbolji su pokazatelj kako se zdrav stil života i odricanje itekako isplate.

 

@sharonstone

 

@sharonstone

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci