Make your day different

Logo Cover

Volite vrhunsko vino i ukusne zalogaje? Intimna večera u suradnji vinarije Meneghetti i restorana Torero događaj je koji ne želite propustiti

Nadaleko poznati Meneghetti Wine Hotel & Winery luksuzna je oaza mira smještena u istarskim Balama koja svake godine privlači sve veći broj slavnih lica i hedonista. Osim očaravajućem ambijentu i vrhunskoj hrani, njihovim vinskim etiketama ne odolijevaju ni oni najistančanijeg ukusa. Ovog četvrtka vinarija Meneghetti udružit će snage s poznatim zagrebačkim restoranom Torero i prirediti intimnu vinsku večeru koju ne želite propustiti…

Za ljubitelje dobrog vina i ukusnih zalogaja sprema se prava poslastica i to u samom srcu hrvatske metropole. Naime, 2. ožujka limitirani broj gurmana i vinoljubaca imat će priliku kušati vina renomirane vinarije Meneghetti u kolaboraciji s restoranom Torero (Tkalčićeva ulica 84).

Cijenjena chefica Ivana Antolković i sommelier Predrag Ćavić pripremili su poseban jelovnik za ovu priliku, a sve s ciljem spajanja okusa hrane i vina u skladnu harmoniju koja još dugo ostaje na nepcima.

Restoran Torero

S obzirom na to da je riječ o intimnoj večeri s limitiranim brojem rezervacija, u njoj će moći uživati 18 najbržih sladokusaca. Ako se nađete među njima, imat ćete priliku probati čuvene kamenice Gillardeau speciale sljubljene s Malvazijom Moni Emvasis.

Zvijezda ove ekskluzivne večere bit će biftek od Joshu Wagyu govedine, uzgojen u Gunmi u Japanu. Vrhunski komad mesa poslužuje se uz svjetski priznato vino – Meneghetti Val Gambalera 2015. 

 
Predrag Ćavić i Ivana Antolković

Inače, u etiketama luksuzne istarske vinarije Meneghetti dosad su uživale su mnogobrojne slavne zvijezde, a vrsni kušači iz cijelog svijeta nerijetko ih nazivaju ‘čistim tekućim hedonizmom’.

Što možete očekivati na jelovniku?

▪️ Amuse-Bouche / Meneghetti Classic Brut 2018
▪️ Gillardeau Spéciales / Meneghetti Moni Emvasis Malvazija 2019
▪️ Rižoto od kruške, kokosa i ikre potočne pastrve iz Krke / Meneghetti white 2021
▪️ Lokalna japanska prepelica / Meneghetti Red 2018
▪️ Joshu Wagyu A5 / Meneghetti Val Gambalera 2015
▪️ Šumski tart / Meneghetti rose brut 2018
▪️ Petit Fours / Meneghetti Valle D’Istria Brandy XO

Restoran Torero

Cijena vinske večere s početkom u 19 sati iznosi 100 eura.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 099 809 9772, putem e-mail adrese info@torero.hr. ili OVDJE!

Foto: Torero, Meneghetti

Slični članci