Make your day different

Logo Cover

Vojvode od Sussexa posjetili najstariju džamiju, surfali s mladima s mentalnim poteškoćama, ali sinčić Archie ipak je najveća zvijezda…

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nastavili su svoju 10-dnevnu turneju posjetom najstarijoj džamiji u Južnoj Africi. Par je povodom afričkog Dana baštine stigao u džamiju Auwal u Bo-Kaapu držeći se za ruke. Vojvotkinja je potvrdila svoj kraljevski pedigre prigodnim maslinastozelenim izdanjem.

Kraljevska obitelj posjetila je nadbiskupa Desmonda Tutua i njegove supruge u palači, u Cape Townu, a stigli su sa sinčićem Archiejem, koji je došao na svijet u svibnju ove godine i kojeg je javnost sad bolje upoznala….

 
 

Pogledajte VIDEO:

 

  Advertisement
  Advertisement
View this post on Instagram

 

 

A post shared by The House of Sussex (@harry_meghan_updates) on

 

Meghan Markle i princ Harry posjetili su gradsko područje Bo-Kaap unutar Cape Towna u sklopu kraljevske turneje Afrikom. Njihov je dolazak prigodno planiran za Dan baštine, zbog čega su se sastali s predstavnicima lokalnih zajednica kako bi govorili o kulturnoj raznolikosti i tradiciji. Nakon što su dan ranije zaplesali u Nyangi, u drugom su dijelu grada zašli u prvu južnoafričku džamiju Auwal.

Nastavljajući svoju 10-dnevnu misiju, i u džamiji su razgovarali o problemima žena, od najmlađe do nastarije životne dobi, a koje se susreću s nasiljem u ovoj afričkoj državi.

@_duchess_of_sussex__

Vojvotkinja se ogrnula bijelim šalom kojeg je nosila preko prigodne jednodjelne maslinastozelene haljine marke Staud. Haljina koja se veže u struku primjerena je za muslimanski vjerski objekt i zajednicu, a rađena je od recikliranog najlona. Svoju je dugu haljinu zaokružila primjerenim cipelama špicastog vrha koje potpisuje Sam Edelman.

@goldfinchagencylondon

 

@rassdnewsn

Harry je svoju najdražu u stopu pratio u ležernom sivom odijelu i plavoj košulji koje je uskladio smeđim remenom i cipelama.

Par je svoj drugi afrički dan započeo na plaži Monwabisi gdje su se susreli i s predstavnicima nevladinih udruga mladih, a s njima su čak uspjeli surfati u sklopu humanitarnog programa ‘Waves For Change’. Udruga se bavi obučavanjem trenera surfanja koji se ovim sportom služe u terapijske svrhe za mlade s mentalnim poteškoćama.

@sussexroyal

 

@elleusa

Turneja kojom će vojvotkinja nastaviti podržavati i pomagati ženama nastavlja se do 1. listopada. Pritom će putovati u Malawi, Angolu i Botswanu, a potom se vratiti u Johannesburg na zadnja dva dana putovanja.

@dukeandduchessofsussexdaily

Foto: Instagram

Slični članci