Make your day different

Logo Cover

Vojvode od Cambridgea s posebnim povodom podijelile novi portret princa Georgea, a jednim detaljem odali su počast preminulom članu obitelji

Na britanskom dvoru zavladala je slavljenička atmosfera. Naime, princ George navršio je osam godina, a tim povodom njegova majka, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, snimila je njegov novi portret i oduševila obožavatelje širom svijeta. Zanimljivo je istaknuti da sin princa Williama pozira na Land Rover Defenderu pa mnogi smatraju da je kraljevska obitelj time odala počast jednom neprežaljenom članu…

U britanskoj kraljevskoj obitelji danas se naveliko slavi. Maleni princ George, najstariji mezimac princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton zakoračio je u novu životnu godinu, a njegova majka ovjekovječila je taj važan događaj njegovom novom fotografijom.

Portret preslatkog slavljenika, koji je navršio osam godina, snimila je upravo njegova majka vojvotkinja od Cambridgea i strastvena ljubiteljica fotografiranja u slobodno vrijeme.

@dukeandduchessofcambridge

Praunuk kraljice Elizabete II. pozirao je u plavoj majici s ovratnikom i narančastim prugama te plavim hlačicama, a objava je u kratkom roku prikupila više od milijun lajkova.

Jedan od najmlađih članova kraljevske obitelji fotografirao se s velikim osmijehom na licu posjednut na Land Rover Defenderu, automobil koji je obožavao nedavno preminuli princ Philip, suprug britanske kraljice.

 
@dukeandduchessofcambridge

Zbog toga mnogi smatraju da su vojvode od Cambridgea odabirom vozila htjeli odati počasti neprežaljenom članu britanskog dvora, vojvodi od Edinburgha, čiji je lijes na sprovodu prevezen upravo automobilom te marke i to po njegovom vlastitom dizajnu.

Podsjetimo, na nedavnom Europskom nogometnom prvenstvu upravo je princ George bio glavna zvijezda tribina. Sin princa Williama i Kate Middleton strastveno je navijao za englesku reprezentaciju i zaradio simpatije javnosti.

@dukeandduchessofcambridge

Iako je stekao milijune obožavatelja zbog svojih iskrenih emocija, dječak se kasnije suočio i sa žestokim kritikama na društvenim mrežama. Naime, mnogi su ga ismijavali zbog toga što je na utakmici bio u odijelu.

Zbog toga su njegovi roditelji razmišljali da ove godine preskoče tradiciju i ne objave njegov rođendanski portret, no u konačnici su, ipak, odustali od te velike odluke.

Foto: Instagram

Slični članci