Make your day different

Logo Cover

Vlatka Pokos postala je blogerica, a evo koje su teme izazvale zanimanje javnosti

Vlatka Pokos otvorila je blog koji je već izazvao zavidno zanimanje hrvatske javnosti, a njemu bivša  voditeljica predstavlja ljepote jadranske obale te prirodne i kulturne znamenitosti Hrvatske. Iako Vlatka trenutno živi i radi u Kanadi, čini se kako sve ono što je ostavila iza sebe i dalje nosi u srcu…

Nešto više od godinu dana Vlatka Pokos živi u Kanadi, zemlji u kojoj je odlučila potražiti sreću i mir. Ondje je 47 – godišnja pjevačica i televizijska voditeljica upisala studij oglašavanja i marketinške komunikacije na fakultetu Sheridan te radi kao agentica za nekretnike. Svoja je stečena znanja pretočila u blog naziva ‘Istraži Mediteran’ u kojem predstavlja ljepote jadranske obale te prirodne i kulturne znamenitosti Hrvatske.

 

@vlatkapokos

Platforma je potpuno lišena privatnih priča te je posvećena promociji svih onih ljepota koje bivša voditeljica i dalje nosi u srcu.

‘Ljude diljem svijeta riječ ‘ljepota’ asocira upravo na Hrvatsku. Ovo mora svakoga Hrvata učiniti ponosnim, pa tako i mene…’ – riječi su kojem je Vlatka započela svoj blog.

Fotografije: Instagram

Slični članci