Make your day different

Logo Cover

Vlatka Pokos ima gorak okus zbog posjeta Hrvatskoj, objasnila je i zašto….

Vlatka Pokos, bivša televizijska voditeljica, posljednjih godinu dana živi i radi u Kanadi. Nezadovoljstvo zbog odlaska iz rodne zemlje, ali i oduševljenje novom okolinom, nerijetko tumači na društvenim mrežama.

Vlatka Pokos, bivša televizijska voditeljica, prije godinu dana svoju je hrvatsku adresu zamijenila američkom. Iz Toronta, gdje vrijeme provodi na studiju marketinga i oglašavanja, nedavno je stigla u kratki posjet Zagrebu.
U emotivnom intervjuu, koji je dala za RTL-ov Exkluziv, otvorila je dušu, ali kasnije reakcije na taj razgovor joj, čini se, nisu dobro sjele.

Za vrijeme intervjua u jednom je trenutku, kad su na red došla pitanja o njezinom privatnom životu iz vremena dok je brinula o Lani Radeljak, 48 – godišnja Vlatka podlegla je naletu emocija i briznula u plač.

Vlatka nije bila zadovoljna kako su je mediji prezentirali, pa se o svemu, tjedan dana kasnije, očitovala na društvenim mrežama.

#lies #antijournalism #iliteral Nakon kratkog posjeta Hrvatskoj, mogu samo reci da uvijek pozalim svaki intervju. Kolicinu lazi i gluposti koju moram (ili ne moram) citati kasnije, nepodnosljiva je. U Hrvatskoj je sve na dnu pa zasto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli unistavanju mog zivota, sirenjem lazi i bolesnih interpretacija mojih rijeci. Ne mislim da istina sreti i nadam se, znam, da u Hrvatskoj ima i onih koji me razumiju i osjecaju. Uglavnom, bio je ovo moj posljednji intervju na temu mog privatnog zivota, kojeg je nazalost bilo nemoguce odvojiti od profesionalnog. O neprofesionalnosti, neznanju osnovnih pravila o svjetlu i kadru, suvisno je govoriti. To me oduvijek iritiralo. Gotovo nitko u Hrvatskoj nema zelje niti volje uciti i postati bolji, barem u svojoj profesiji. U mom intervjuu, naravno, kljucna je poruka ali ne bi stetilo da sam izgledala barem onako kako izgledam u stvarnosti. Svaki intervju samo me podsjeti zasto sam napustila Hrvatsku…

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Njezin post prenosimo u cijelosti:

‘Nakon kratkog posjeta Hrvatskoj, mogu samo reći da uvijek požalim svaki intervju. Količinu laži i gluposti koju moram (ili ne moram) čitati kasnije nepodnošljiva je. U Hrvatskoj je sve na dnu pa zašto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli uništavanju mog života, širenjem laži i bolesnih interpretacija mojih riječi. Ne mislim da istina šteti i nadam se, znam, da u Hrvatskoj ima i onih koji me razumiju i osjećaju. Uglavnom, ovo je bio moj posljednji intervju na temu mog privatnog života. O neprofesionalnosti, neznanju osnovnih pravila o svjetlu i kadru, suvišno je govoriti. To me oduvijek iritiralo. Gotovo nitko u Hrvatskoj nema želje niti volje učiti i postati bolji, barem u svojoj profesiji. U mom intervjuu, naravno, ključna je poruka ali ne bi štetilo da sam izgledala barem onako kako izgledam u stvarnosti. Svaki intervju me samo podsjeti zašto sam napustila Hrvatsku.’

Foto: Instagram

Slični članci